2777
2789
عنوان

خودکشی

259 بازدید | 17 پست

خواهر همکارم 28 سالشه یه پسر 8 ساله داره خودکشی کرده الان توکماست اما زنده نمیمونه شوهرش معتاد بود و همیشه اختلاف داشتن دوهفته پیش میزنه دختررو دست و پاشو میشکونه و از خونه میره بیرون  همکارمم بعد از بیمارستان خووهرشو میاره پیش خودش میگه طلاق بگیر دختر میگه نه از ابروم میترسم  حال روحیش خراب بوده شوهرشم که فرار کرده  بعد چند روز خودکشی میکنه  جالبه شوهره هنوز پیداش نشده و نمیدونه چه بلایی سر زنش اومده خیلی ناراحت شدم  کاش خودکشی نمیکرد حیف  جوونیش  حیف این دنیا و اون دنیاش 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

خدا رحمتش کنه 😢😢😢

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

,چه وحشتناااااک,من خيلى از خودکشى ميترسم,چه دل و جراتى  داشته 

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟
هموز زندس😩😑

وای خدا راست میگی حواسم نبود 😕😕

ببخشید استارتر 😗😗

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

اینجور آدما خودخواهن آخه اون بچه چه گناهی کرده باید دربدر بشه وبدبخت وآواره بی سرپرست بخاطربچش حداقل خودکشی نمیکرد😥😥😥طلاقش میگرفت ازاون شوهره حروم لقمش وبعدشم پدره شوهرهرش دربیارن 

یعنی ب این سرعت شکستگیش خوب شده ک خودشو کشته چطوری کشته 

گفتم که دوهفته پیش   میزنتش  5 شنبه قبل هم خودکشی میکنه قرص  میخوره  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
عجب فشار روحی بالایی روش بوده. کاش میبردش مشاور یا روانشناس

اره واقعا همکارم میگه فقط یه لحظه غفلت کردم ازش میگفت خیلی درد داشته تمام بدنش کبود بوده خیلی زجر میکشیده 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

کاش اونایی بخونن که درهرررررشرایطی مخالف طلاق هستن و میگن کجا و کجا به لرزه درمیاد و همش ملت رو تشویق میکنن با روانی ها و وحشی ها و معتادها و فحاش ها و پارانوییدها زندگی کنن اسمشم میذارن جنگیدن و سیاست داشتن!!!😐😐😐😐😐اینم عاقبتش

حال متکلم از کلامش پیداست
کاش اونایی بخونن که درهرررررشرایطی مخالف طلاق هستن و میگن کجا و کجا به لرزه درمیاد و همش ملت رو تشوی ...

خانوادش میگفتن طلاق  بگیر خودش میگفته نه ابدوم میره مردم چی میگن چیکار کنم  تنهایی و شوهرمو دوست دارم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔