2777
2789
عنوان

بچه سوم

243 بازدید | 16 پست

سلام دوستان کمکم کنید من دوتا بچه دارم یه پسر9ساله و یه دختره۴ ساله الان ناخواسته باردارم حدودا 33 روزه شوهرم میگه سقط کن اما خودم میترسم از گناهش شراط اقتصادیمون متوسط رو به پایینه چکار کنم

گناه اینه که بیاد با بدبختی بزرگ شه اگه میتونی که هیچی اگه نه بنداز خودتو خلاص کن من توهمچین شرایطی نیستم ولی ادم وابستش میشه

من الان مست و ولم توام نذار دیگه دست رو دلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خود خدا گفته از ترس فقر بچه هاتون رو نکشید

دیگه از حرف خدا بالاتر میخوای؟

نباید میشد ولی حالا که شده دیگه شده

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

سقط نکنیااااااا 

ب خدا توکل کن و ب دنیا بیارش لابد حکمتی درکاره عزیزم 

اگه سقط کنی عذاب وجدان رهات نمی کنه و همیشه فکر میکنی کی و کجا گناه این بچه گریبانگیرت میشه .

خدا تورو اینقدر عزیز دیده ک هدیه ب این با ارزشی داده بهت ردش نکن 

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
گناه اینه که بیاد با بدبختی بزرگ شه اگه میتونی که هیچی اگه نه بنداز خودتو خلاص کن من توهمچین شرایطی ...

چقدر راحت حکم قتل میدی 

نه عزیز نگهش دار خدا خودش گفته بچه که بیاد روزیش رو با خودش میاره حتما

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐