خانوما شوهرم انفولانزا گرفته و الان ۴ روزه که مریضه. بدنش خیلی درد میکنه. دو بار رفته دکتر. اما داروهاش فایده نداشته. به نظرتون چیکار کنم که زود خوب بشه؟؟؟؟ دوتا بچه کوچیک دارم میترسم اونا بگیرن😥😥😥😥😥😥
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی... �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐ امضاء:مریم ریزه میزه سابق
بدنش خیلی درد میکنه. حتی مسکن که میزنه نهایت دوساعت ارومه دوباره درداش شروع میشه . چیکار کنم؟؟؟ اینا ...
آره خیلی خوبه...
اگه میتونی براش شربت زینک بخر
بدنش ضعیف شده...
من خودم یه بار زایید،عین معتادای در حال ترک بودم
روزی ۳-۴لیوان آبلیمو عسل بهش بده مرتب بشاشه
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی... �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐ امضاء:مریم ریزه میزه سابق
اسی جون ببخشید من آخر اون پستمو اونجوری نوشتم،عجله ای شد😁آقا شرمنده