2777
2789
عنوان

آنفولانزا😭😭😭😭😭

487 بازدید | 14 پست

خانوما شوهرم انفولانزا گرفته و الان ۴ روزه که مریضه. بدنش خیلی درد میکنه. دو بار رفته دکتر. اما داروهاش فایده نداشته. به نظرتون چیکار کنم که زود خوب بشه؟؟؟؟ دوتا بچه کوچیک دارم میترسم اونا بگیرن😥😥😥😥😥😥

❤👬❤

عمو فلانش زاییده...

سوپ مرغ

عسل آبلیمو

دود پشکل

بخور

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
عمو فلانش زاییده... سوپ مرغ عسل آبلیمو دود پشکل بخور

بدنش خیلی درد میکنه. حتی مسکن که میزنه نهایت دوساعت ارومه دوباره درداش شروع میشه . چیکار کنم؟؟؟ اینایی که گفتی تو روند بهبودش خوبه؟؟؟

❤👬❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدنش خیلی درد میکنه. حتی مسکن که میزنه نهایت دوساعت ارومه دوباره درداش شروع میشه . چیکار کنم؟؟؟ اینا ...

آره خیلی خوبه...

اگه میتونی براش شربت زینک بخر

بدنش ضعیف شده...

من خودم یه بار زایید،عین معتادای در حال ترک بودم

روزی ۳-۴لیوان آبلیمو عسل بهش بده مرتب بشاشه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
شربت زینک دارم. چقدر بهش بدم؟؟

روزی یه قاشق بهش بده

شربت زینک دارم. چقدر بهش بدم؟؟

اسی جون ببخشید من آخر اون پستمو اونجوری نوشتم،عجله ای شد😁آقا شرمنده

وحشتناااااااک  حال معتاد ها ذو فهمیدم برای اولین بار

ببخشید من همش سوال میکنم. عزیزم این انفولانزا ویروسی هست؟؟؟؟ اخه میترسم بچه هام بگیرن😥😥😥

❤👬❤

من از دانش آموزان مدرسه گرفتم همکارم هم همینطور 

خیلی مراقب باش بگو ماسک بزنه حتما 

بچه ها رو هم دور نگه دار 

من حالت قرنطینه کرده بودم خودم رو 

ایشالله زودتر خوب بشن 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم