2777
2789
عنوان

سوال

83 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

اندازه قند خون صبح من قبل از صبحونه ۹۴ و بعدشم ۱۰۹ بوده دکتر گفت دوباره تکرار کن آزمایشتو بعد گفت پیش دیابته احتمالا 

کسی مث من بوده؟؟

برا کنترلش چیکار کردین؟؟چیزی خوردین که پایین بیاد؟؟یا فقط باید کنترل بشه؟؟تا چند ماهگی؟؟ببخشید خیلی سوال پرسیدم ولی برام خیلی مهمه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله من بودم تو مرحله اول داشتم بعد كه تكرار كردم تموم شده بود خدا رو شكر 

نون نميخوردم برنج قهوه اي ميخوردم سفيد نميخوردم 

سبزيجات بخارپز و مرغ آبپز ميخوردم و ورزش هم ميكردم 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

معمولا قند بالای صد، فرد رو مستعد دیابت میکنه. نه اینکه هر کی بالای صد هست دیابت بگیره ها. ولی احتمالش رو بیشتر میکنه

مواد نشاسته ای مثل برنج و ماکارونی و سیب زمینی و شیرینی جات نخور. سبزیجات و آب زیاد مصرف کن

دوست من اینطوری کنترل کرد دیابت بارداری نگرفت

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
اره 

قند ناشتای من ۱۰۸ بود

لب مرز بودم. باید مراعات کنی. کم کم غذا بخوری. من دستگاه قندخون گرفتم. قبل و بعد غذا قندخونم تست میکردم

بعد این که بچه به دنیا اومد قندم تموم شد. 

بله من بودم تو مرحله اول داشتم بعد كه تكرار كردم تموم شده بود خدا رو شكر  نون نميخوردم برنج قه ...

من تقریبا ۲ هفته پیش آزمایش دادم از وقتی که دکتر بهم گفته چیزای قندی نمیخورم برنج و نون کم میخورم آب بیشتر از قبل میخورم ینی میشه که پایین اومده باشه؟؟

بعد از اینکه پایین اومد باز رعایت کردی تا آخر بارداریت؟؟

قند ناشتای من ۱۰۸ بود لب مرز بودم. باید مراعات کنی. کم کم غذا بخوری. من دستگاه قندخون گرفتم. قبل و ...

بعد از صبحونه ۱۰۸ بودی؟؟ینی اندازه من؟؟

دستگاه قند خونو از کجا باید بگیرم از وقتی دکتر بهم گفته خیلی استرس گرفتم تا آخر بارداریت رعایت کردی؟؟از ماه چندم قندت بالا رفت؟؟

من تقریبا ۲ هفته پیش آزمایش دادم از وقتی که دکتر بهم گفته چیزای قندی نمیخورم برنج و نون کم میخورم آب ...

آره گلم با كنترل ميشه پايين بياد 

نه آنچنان سفت و سخت ادامه ندادم ولي خب زياده روي هم نميكردم 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
آره گلم با كنترل ميشه پايين بياد  نه آنچنان سفت و سخت ادامه ندادم ولي خب زياده روي هم نميكردم& ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت هفته جدید میرم آزمایش بدم باز خداکنه پایین اومده باشه😊