2777
2789
عنوان

ســــــوتی کـده

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

17 سالم بودو ی دوست باکلاس داشتم...باهم رفتیم کافیشاپ..داشت حرف میزد اومدم قهومو بخورم قاشقش رفت تو چشمم.همشو پاچیدم تو صورتش😵

هیچی دیگ عنتر خانوم دوستیمونو بهم زد

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️

تو خونه ی ما یک شرت پیدا شده بود که معلوم نبود مال کیه،بابام اصرار میکرد مال امیره،شوهرم،از اون اصرار از من انکار..

خلاصه گفتم نه بابا من تا حالا همچین شورتی پای امیر ندیدم😓

در ضمن عقد هم هستم😂😂😂

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
تو خونه ی ما یک شرت پیدا شده بود که معلوم نبود مال کیه،بابام اصرار میکرد مال امیره،شوهرم،از اون اصرا ...

حداقل میگفتی تو کمدش ندیدم خواهرم   

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   

شوهرم شورتش سوراخ شده بود , گفت وای برم عوض کنم , زشته یکی میبینه , گفتم مثلا کی میبینه ?!😡😡 , دیگه هیچ چی نگفت 😂

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

جمع خانوادگی رفته بودیم یه پارکی بعد زن عموم رفته بود تو فاز قدیما و میگفت قدیما اینجوری نبود که انقد این روابط دختر و پسر عادی و زیاد باشه دیگه کسی که خیلی ببخشید خراب بود این پارک قرار میزاشت و فلاننن خلاصه بیست دقیقه بعدش عموم اومد نشست گفت مریم یادته اون موقعا چقد میومدیم این پارککک 😂😂😂😂😂ینی همه مرده بودیما ...حالا زنعموم هی میگفت نههههه ما کی اومدیم اینجا بعد عموم میگفتتت بابا اون سنگ بزرگههه پشت سرویس بهداشتیا یادته همش اونجا میشستیم....دیگه جمع مرده بودیم که پسرشون برگشت گفت حالا همه چی به کنار جا نبود که میرفتید پیش سرویس بهداشتیا ...چجوری اون بوی گند اطرافو تحمل میکردید😂

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
اونوقت شوورت پخ پخت میکرد😲😲😲

پخ پخ اونم چ پخ پخی😂😂😂😂

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔