2777
2789
عنوان

ســــــوتی کـده

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 101 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آبجیم اسپری کفش مخمل گذاشته بود روی میز بعد بابام پیراهن سفید پوشیده بود میخواست بره بیرون فکر کرد اسپری برداشت چشاشو بست پاشید به خودش وقتی چشات رو باز کرد همه جاش مشکی شده بود وقتی خودشو تو آینه دید یه جیغ زد گفت این دیگه چه جور عطریه من چرا اینجوری شدم

یعنی پاچیده بودیم از خنده ها

برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی 😍❤️

دختر داداشم داشت شوهرم را اذیت میکرد شوهرم خسته شد بهش گفت که نکن دختر

دختر داداشم فکر کرد بهش فحش داده 

زد تو سرش گفت دختر خودتی😡😠😡

😂😂😂

برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی 😍❤️
آبجیم اسپری کفش مخمل گذاشته بود روی میز بعد بابام پیراهن سفید پوشیده بود میخواست بره بیرون فکر کرد ا ...

استاتر فقط ترکیدم ایشالا تو هم بترکی   

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
مامانم ی بار جلو منو داداشم میخواست بگه کدپستی گفت پُدِکُستی😞😞منم بچگیام در میزدن میگفتم الووو زنگ ...

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   

ی بار داشتیم باشوهرم تو بازار راه میرفتیم ی کم شلوغ بود بازار ی آقایی لباسش شبیه همسرم بود من با اون اقا هم قدم شدم  ازش سوال میپرسیدمم جواب نمیداد  نگاش کردم دیدم ای دل غافل این دیگه کیه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
وااااااای😲😲😲😲

خدا رحم کرد دستش و نگرفتم 😲😲😲😲😲

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
باید برم به مامانت اینا بگممممم😜😝

دستم ب دامنت   

خوشم اومد هیچ کس نفهمید   

ببین اصل بود چرب چررررررب با ی جعبه دستمال کاغذی از رو زمین پاکش کردم 

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون