2777
2789
عنوان

ســــــوتی کـده

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 101 پست

ی بار خونواده ما و عمو رفتیم خونه مامان بزرگم بد داداشم اونموقع دوازده سالش بود جلو تلویزیون دراز کشیده بود یهو گ.و.ز.ی.د طفلی بدش رفت تو اتاق هی داشت گریه میکرد بد مامان بزرگم هی میگفت پسرم نبود من بودم 😂😂

حرص چیو میخوری!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

این ی خاطره ی تاریخیه   

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   

من داشتم با دختر داداشم نقاشی می‌کشم یهو دختر داداشم گفت عمه عمه وایسا من برم تو اتاقم یه  گــوزی بکنم بیام 

رفت دم در اتاقش 💨

بهو خیلی ریلکس اومد نشست کنار من 

و من داشتم از خنده میمیردم میگفت عمه نخند نقاشی بکش

برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی 😍❤️

عاقا سر کلاس ریاضی بودیم یهو ی نفر پروند که پدر دوستش زمان جنگ شهید شده الان اون سهمیه داره یوهو ی نفر دیگه پروند چ حرفا اگه باباش مرده خودش چجوری ب وجوداومده استادمونم مرد بود   

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   
من داشتم با دختر داداشم نقاشی می‌کشم یهو دختر داداشم گفت عمه عمه وایسا من برم تو اتاقم یه  گــو ...

میخاسته اذیت نشی  

قدرشو بدون    

چند شب پیش،کنار زن داداشم خوابیده بودم  تا صب همش تو خواب میگفت  دستت درد نکنه بی زحمت ا ...

تمرین اداب معاشرت در خواب     

منم یه بار با شوهرم رفتم پلاسکو شوهرم داشت برچسبارو نگاه میکرد من رفتم جارو دستی وردارم  بعد اومدم دستشو گرفتم وقتی برگشت دیدم یه مرد دیگست اب شدم رفتم تو زمین نگو شوهرم رفته جای دیگه یکی اومده وونجا وایسادا لبلسشم شبیه لباس شوهرم جارو دستی رو پرت کردم رفتم تو افق محو شدم🤣🤣🤣

منم یه بار با شوهرم رفتم پلاسکو شوهرم داشت برچسبارو نگاه میکرد من رفتم جارو دستی وردارم  بعد او ...

تکه کلام داداش من خیلی قشنگه وقتی که کسی با ادعا حرف میزنه داداشم میگه آره راست میگه رادیو هم نشونش ...

رادیو ک نشون نمیده   

من اینو قبلا هم گفتم. 

ی ارباب رجوع خوش تیپ و مجرد ما تو شرکتمون داریم. یه روز اومد رفت پیش مدیرمون منم به بهونه ای رفتم تو اتاق مدیریت ک پیش یارو عرض اندامی کرده باشم 

آقا چشمتون روز بد نبینه همین ک داشتم راه میرفتم تو اتاق مدیریت و به یارو با عشوه نگاه میکردم رفتم تو دل آبدارچی که استکان های خالی جای رو از رو میز جمع کرده بود. استکان ها ک شکست هیچی. مدیرمون ک با تاسف نگاه هم کرد هيچی. فقط بعد از اون من دیگ اون آدم سابق نشدم

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت