2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 21 پست
نه منظورم اينه ك مثلا من درسم تموم شده ميرم سر كار  از نظر مالي هم اصلا مشكلي براي خريد جهيزيه ...

آمادگی منظورم روانی بود، اون خیلی مهمه . اگه از نظر روانی آمادگیش رو داشته باشی و واقعا علاقه داشتی باشی به ازدواج ناخودآگاه کیسای ازدواج رو جذب میکنی.

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امادگي رواني هم دارم به شدت😂😂😂

خب پس خداروشکر.

پس به همین زودیا کیس مناسب سر و کله اش پیدا میشه  

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

اينكه با طرفت چطور و كجا به هم بر بخوريد بنظرم قسمته،اما از اينجا به بعدش كه ميخوايد تا كجا ادامش بدين كاملا دست خودتونه

دخترخالت چطور ازدواج كرد؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اينكه با طرفت چطور و كجا به هم بر بخوريد بنظرم قسمته،اما از اينجا به بعدش كه ميخوايد تا كجا ادامش بد ...

خيلي اتفاقي داشتن دنبال خونه براي مادربزرگم ميگشتن ميرن تو يه بنگاه يه پسري اونو اونجا ميبينه خوشش مياد ازش پيگيري ميكنن ادرس و شماره تلفن و اينا رو گير ميارن ميان خاستگاري

قسمت نیست  چون هر کسی زندگی خودش خودش میسازه قسمت نیست کار خدا نیست  خدا انسانو تام الختیار آفریده هر تصمیمی بگیره تصمیم خودشه

قسمت یه کلمه ی که آدم از بار مسولیتا مبرا میکنه هر زندگی که شروع شده خواست خودشون بوده و انعکاس افکار خودشون 

امیدوارم با نظرم کمک کرده باشم .