2777
2789

بله بفرما

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان خوب هستید دوستان من الان تو هفته 23 بارداریم ازروز شنبه تاالان همش خونریزی دارم رفتم دکتر گفت داروت فقط شیاف روزی دوتا بزار بعد خون قط نمیشه چ کنم اشکال نداره بنظرتون

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

راهنمایی کنید اونایی که تجربه دیدن اصلا حالم خوب نیست بخدا خون ببینم حال خیلی بد میشه

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
عزیزم شیافت به موقعه بزار استراحت مطلق داشته باش قطع میشه لکه بینیت 

لک نیست خون الان 6روز اینجوریم یعنی اشکال نداره 

سنو گرافی رفتی حتما برو سنو گرافی چند وقته شیاف استفاده میکنی  چیزهای گرمی اصلا نخور

سنوگرافی رفتم گفتن همه چی خوبه فقط طول رحمم پایین اومده چیزایی گرم مثل چی مثلا