2777
2789
عنوان

این چ زندگیه

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 82 پست
ماکه دنبال رخت سفیدنبودیم تو سن کم.هحوز مجردیم و کسیم سمتمون نمیاد.

مثال زدم عزیزم

ولی واقعا من هر روز با کلی آدم سروکار  دارم و میبینم هیچ برنامه ای برای زندگیشون ندارن

هر روز بیدار میشن و اون روز رو تلف میکنن تا فردا...

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هی میگفتم پزشکیخداییم خیلی خرجم کردن اما من تنبل بازی کردم خیلیم تنبل بای کردن خیلییی

بله ..بیشتر عشق پزشکی ها حاضر نیستن به خاطر عشقشون بجنگن

جاری من پزشک...الان با ۴۵ سال سن تمام مدت کتاب دستش هست..تخصص خونده...الانم فوق تخصص

زندگی و بچه و کار بیمارستان و شیفت شب و.....عشق تاوان داره عزیزم

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
متولد 70 هستین شما؟ اگه جوابتون مثبته بدونین خیلی ناامیدین و این اصلا درست نیس هرجیزی باید در زمان ...

بله

بله هرچیزی باید تو سن خودش باشه.مثلا اگه 20سالگی پزشکی قبول میشدم یا زودتر الان امتحان تخصص میدادم روی اطدواجم تاثیرمثبت داشت و نیاز نبود کارکنم و فقط فکردرس بودم.اما الان مجبورم سرکار باشم .اما اون زمان فکرم راحت بود نه اردواج نه کار.فقط درس

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

همش توی ذهنت دنبال بهانه ای برای فرار کردن و هیچ کاری نکردن زمان طلایی ساختن زندگیت همین روزا و ساع ...

همیشههههه این حرفارو با خودم تکرار میکنم یا بقیه راهنماییم میکنن اما بازم...

نمیدونم

دوستام یا اطرافیانم فک میکنن من خیلی موفقمو راحت درسامو با برنامه میخونم

شاید باور نکنید ولی من هررررر موقع یکیو راهنمایی کردم همچین پیشرفت کرده اما خودم انگار ک نه انگار

همش توی ذهنت دنبال بهانه ای برای فرار کردن و هیچ کاری نکردن زمان طلایی ساختن زندگیت همین روزا و ساع ...

عزیزم هنه این حرفایی که شما میگی من بارها و بارها به خودم گفتم دقیقا نظرم همینه اما امان از وقتی که پای عمل برسه صادقانه بگین خودتون عمل میکنین به این حرفا ؟؟اگه آره که واقعا آفرین لطفا به منم راهکار بدین😘

علاقه نداری چرا انتخاب کردی؟یک بار بیشتر قرار نیست زندگی کنیم..اونم با رشته ای که علاقه نداریم،شوهری ...

علایقمو گم کردم!

واقعا دیگه نمیدونم چی دوس دارمو تو چی استعداد دارم

عزیزم هنه این حرفایی که شما میگی من بارها و بارها به خودم گفتم دقیقا نظرم همینه اما امان از وقتی که ...

اره عزیزم خودم عمل میکنم

مهم ایجاد انگیزه اس....اینکه بدونی یک بار بیشتر نمی تونی این مسیر زندگی رو بدی....تموم میشه ....چی ازش فهمیدی؟

هر لحظه که میگذره داره از زمان موندن تو دنیا کم میشه...حیف نیست این یک بار فرصتی که داریم رو الکی هدر بدیم؟

واسه یه ترم انقد عز و جز میزنی؟؟؟؟ واقعا که ... داری خودتو لوس میکنی دیگه الان اولین کاری که میکن ...

من از خدامه ک درسمو بخونمو یکاری انجام بدم

ولی وسواس فکری دارم

کلافم میکنه

نمیذاره تمرکز کنم

باعث میشه از کاری ک میخوام انجام بدم زده بشم

کتاب بخونید دخترا

زیاد هم بخونید

کتابهای فلسفه بخونید( البته فلسفه غرب رو بییشتر)

بزارید نگاهتان عمیق بشه به زندگی

تغییر نگاه باعث تغییر جریان حرکت میشه

من از خدامه ک درسمو بخونمو یکاری انجام بدم ولی وسواس فکری دارم کلافم میکنه نمیذاره تمرکز کنم باع ...

همش بخاطر اینه که سرت تو گوشیه😁😀

از زبون مامات بابات گفتم😀

من امیدوارم که به لطف خدا به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد😊
اره عزیزم خودم عمل میکنم مهم ایجاد انگیزه اس....اینکه بدونی یک بار بیشتر نمی تونی این مسیر زندگی رو ...

درخواستمو قبول کن لطفا

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

از همین فضا برای مطالعه استفاده کنید

یه کتاب رو مشخص کنید...بخونید...اینجا در موردش بحث کنید

اینهمه تاپیک الکی و بیخودی نمیدونم واقعا چه تاثیری تو زندگی ها داشته؟!

میشه کلی کار خوب انجام داد تو این فضا ولی متاسفانه....