2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودمم تازه تست دادم هنوز هیچی معلوم نیست

خوشگلا تست زدم مثبت بود نتم ضعیفه عکسش نمیاد براتون همچین روزو ارزومیکنم خیلی حسم عجیب غریبه حالا فهمیدم اون اشتهای وحشتناک از کجا سزچشمه میگیره

مبارکه عزیزم عکسشو بزار

عکسش نمیاد نتم ضعیفه سایت بزور باز میشه.شبیه همون عکسیه که بالاتر گذاشتن.اول دوتا خطا افتاد یه خط بلند و باریکم افتاد روی اون دوتا.کم کم جمع شد همش دومی پررنگ شد

عکسش نمیاد نتم ضعیفه سایت بزور باز میشه.شبیه همون عکسیه که بالاتر گذاشتن.اول دوتا خطا افتاد یه خط بل ...

مبارک نت خوب شد بزار عزیزم دعا کن منم فردا میرم آزمایش +باشه

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
مبارک نت خوب شد بزار عزیزم دعا کن منم فردا میرم آزمایش +باشه

باشه.

ایشالا که مثبته.فقط مثبت فکر کن.من خیلی بیخیال بودم تا موعدم بشه هرچی بیخیال تر زودتر میگیره

سلام این تست بی بی چک من مثبت ی ن 

بله مبارکه منم دعا کن

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
آزمایش دادم منفی بود😭😭😭😭😭از صبح دارم گریه میکنم

ای وای چرا آخه .بتا چند بود؟ ان شاءالله زود بوده

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
آزمایش دادم منفی بود😭😭😭😭😭از صبح دارم گریه میکنم

عزیزم غصه نخور ایشاالا بزودی زود باردار میشی غصه نخور توروخدا هرچی استرس بگیری دیرتر میگیره.به شوهرت هرشب اسید فولیک بده وقتی خودت میخوری حتما تو خونه یا باگشاه برقص فعالیت و ورزش داشته باش اینا خیلی موثره ایشالا باردار میشی برای نی نی منم دعا کن دیروزتصادف کردم مجبور یودم رادیولوژی کنم از پام بااین که محافظ پوشیدم ولی خیلی غصه خوردم دعا کنید سلام و سلامت باشه🌸💗