2777
2789
عنوان

کار خانگی ویترای خوبه؟

1101 بازدید | 8 پست

دوستان ظروف یا میز عسلی یا چراغ خوابی که ویترای شده رو میخرین؟ میخوام یاد بگیرم و کسب درآمد خانگی داشته باشم. میخوام بدونم نظرتون رو و اینکه ایا میخرن خانما ؟ هزینه های ساختش هم اگه کسی تجربه کرده لطفا بهم بگه. ممنونم 🌹🙏

هم خرج داره هم هیچکی نمیخره من در حد حرفه ای یادگرفتم ولی گذاشتم کنار الانم دوس دارم درس کنم ولی میگم خونه دیگ جاندارم کجا بزارم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
هم خرج داره هم هیچکی نمیخره من در حد حرفه ای یادگرفتم ولی گذاشتم کنار الانم دوس دارم درس کنم ولی میگ ...

واقعا!!!!فروش اینترنتی چطور؟ یا نمایشگاههای فصلی مثلا هفت سین ویترای

چون منم دوس دارم از هنر پول دربیارم

شخصیت از جایی شروع میشه که مقایسه اونجا رو ترک کنه.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا!!!!فروش اینترنتی چطور؟ یا نمایشگاههای فصلی مثلا هفت سین ویترای چون منم دوس دارم از هنر پول در ...

راستشو بگم بازاریابی نکردم شوهرم اجازه نمیده برم این مغازه اون مغازه یه کانال زدم تلگررام فامیل و دوست عضو کردم هیچکی نخرید چون مردم ارزش هنرو نمیدونن زورشون میاد پول بدن واس این جیزا براشون گرونه

بعدش اینستا بزاری برای فروش ب اطراف اونم دردسر داره باید بری اداره پست چون شکستنی یه کارایی باید بکنی بری پست من نرفتم گفتم برم اموزشگاه تدریس کنم اموزشگاه بنر زد بیان کلاس ویترای بعد چندماه گف یه نفر میحاد ثبت نام کن گفتم یه نفر واسم نمیصرفه تازه 60درصد خودشون نیخاصن 40 درصد ما کلا دبگ کذاشتم کنار 

راستشو بگم بازاریابی نکردم شوهرم اجازه نمیده برم این مغازه اون مغازه یه کانال زدم تلگررام فامیل و دو ...

به نظرم تو ایران واسه کار هنری خیلی باید تلاش کنی. اگر بتونه آدم برندسازی کنه شاید بشه یه کاری کرد. در کل هم فک میکنم کارای کوچیک که پول کمتری قراره خرجش کنن بهتر فروش میره در حد ده دوازده تومن دربیاد. مردم واقعا پول تو دستشون نیست.

شخصیت از جایی شروع میشه که مقایسه اونجا رو ترک کنه.  
به نظرم تو ایران واسه کار هنری خیلی باید تلاش کنی. اگر بتونه آدم برندسازی کنه شاید بشه یه کاری کرد. ...

دقیقا اگرم بخرن جیزایی ک خیلی ارزونه میخان نمیفهمن ک چیز خوب بکار بردی من رنگ ال بی میگرفتم هر رنگ 20 بود الان گرون ترم هست رنگ ایرانی معمولیه بااینک ارزونه