2777
2789
عنوان

چکار کنم

116 بازدید | 7 پست

شوهرم و خانوادش تو جمع خودشون مظلوم و مودب نشون میدن و بین مردم اما تو خلوت و این چن سالی که ازدواج کردم و وارد خانوادشون شدم بی حرمتی و بدی نبوده که در حقم نکنن از بسن کنتور آب و غذا و بوی کباب راه انداختن تو حیاط وقتی باردار بودم و فحش و بد و بیراه و هر چی که فکرشو بکنید تا با تهدید ب طلاق بالاخره تونستم خونه جدا بگیرم اما شوهرم همون اخلاقو داره تو جمع اروم و مظلوم اما تو خونه فقط دنبال فرصته برا زهر کردن زندگی ب من و خون ب جیگر کردنم. ازش متنفرم. چن بار تا پای طلاق پیش رفتم اما نتونستم ب خانوادم و قانون و مشاور  ثابت کنم که فقط داره منو زجر میده. کافیه بفهمه من منتظر چیزی یا کسی هستم یا برای کاری یا جایی رفتن برنامه ریزی کردم تا اشکمو درنیاره ول کن نیست تا مطمین نشه که زهرم شده . دیگه از زندگی و تحمل کسی که مدام تو فکر آزارمه خسته شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهتون حق میدم سختی زیادی دیدی شما کار درستو انجام دادین

اما در کمال تاسف باید بگم ک این کارو از شما یاد گرفته

اون زمانی ک بخاطر مشکلاتی با خانواده همسر ،خونه رو جدا کردین ایشونم یاد گرفته ک خواسته ی شما رو عوض کنه اونم ب اجبار و زور و با بد ترین راه

این کار شما مثبت بوده اما ایشون تو جنبه اشتباه و بد از این روش استفاده کردن

امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.