2777
2789
عنوان

تکونای وروجکم

125 بازدید | 12 پست

سلام من وارد ماه نه شدم ولی همچنان تکونای شدید نی نی ادامه داره مگه نمیگن ماه آخر  جای بچه تنگ میشه و کمتر حرکت میکنه چرا مال من برعکس شده؟حرکاتش خیلی بیشتر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی خدا حفظش کنه،والاه من ماه ۷ ام دکتر میگه جاش تنگه بیچاره خیلی کم تکون میخوره و از اول هم فقط طرف ...

مرسی عزیزم؛مال من طرف راسته صبحا که بیدار میشم سمت راست شکمم جمع شده بعضی شبا از تکونای شدیدش از خواب بیدار میشم

مرسی عزیزم؛مال من طرف راسته صبحا که بیدار میشم سمت راست شکمم جمع شده بعضی شبا از تکونای شدیدش از خوا ...

آخیییییی😍منم نگرانم که چرا فقط طرف چپه،من کلا درد دارم شبا نمیتونم بخوابم روزها هم سخت میگردم

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
آخیییییی😍منم نگرانم که چرا فقط طرف چپه،من کلا درد دارم شبا نمیتونم بخوابم روزها هم سخت میگردم

فکر نکنم مشکلی داشته باشه که فقط یه طرف باشه من از دکترم پرسیدم گفت مشکلی نداره؛فقط از این میترسم که بعد دنیا اومدن هم همینقدر شیطون باشه اونوقت دیگه از کار و زندگی میفتم آخه شاغلم هستم

فکر نکنم مشکلی داشته باشه که فقط یه طرف باشه من از دکترم پرسیدم گفت مشکلی نداره؛فقط از این میترسم که ...

😄😄😄😄بچه شیطونش خوبه،حالا خب به این زودیا که نمیتونی بری سرکار

براساس سونوی ان تی میگید؟آخه برا من هر کردم یه تاریخی زده سونوی قلب زده 4 بهمن؛ان تی 26 دی؛سونوی آخر ...

نه والاه خودم حساب کردم تا حالا چندتا سونو رفتم فقط سن بارداری رو گفتن تاریخ زایمان رو نگفتن من از روی اون حساب کردم