2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرمن شاید ضررداشته باشه،برای ریه بچه

برای همین من سرهیچکدوم ازبچه هام استفاده نکردم

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

من نزدم کلا....میگن واسه دختر بچه خوب نیس...پسررو نمیدونم...ولی مامانم برا داداشم میزد

پس نگیرم برای من دختره 

دیدم زیر گلوش میزنن بعضیا

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

🚨پودر بچه جانسون سرطان‌زاست!

کمپانی معروف آمریکایی جانسون سالها از موضوع سرطان‌زابودن پودر بچه تولیدی خود آگاهی داشته است
به نوشته رویترز این موضوع سالها از مردم و نهادهای ناظر مخفی نگه داشته شده است./خبرآنلاین

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

دیگه ببین این بهترینشه که گفتن سرطان زاست 

🚨پودر بچه جانسون سرطان‌زاست! کمپانی معروف آمریکایی جانسون سالها از موضوع سرطان‌زابودن پودر بچه تول ...

وای خواهر شوهرم از این میزنه به بچه بهش بگم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

وای خواهر شوهرم از این میزنه به بچه بهش بگم

حتما بگو گلم

گناه داره بچه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز