2777
2789

آره طبیعیه منم همینجوربودم تازه من تاآخربارداریم تیرمیکشیدبعضی وقتادکترم گفت طبیعیه.استراحت کن عزیزمهروقت درازمیکشی به پهلوی چپ درازبکش ویه بالشت کوچیک بزارزیرپات 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

عزیزم نگران نباش اما حتما با دکترت مشورت کن از ژل شستوشو هم استفاده کن بعد سر کلاژ باید مواظب باشی که بخیه ها عفونت ایجاد نکنه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره طبیعیه منم همینجوربودم تازه من تاآخربارداریم تیرمیکشیدبعضی وقتادکترم گفت طبیعیه.استراحت کن عزیزم ...

ممنونم. شما چند هفتگی زایمان کردین من ۱۸ هفته با سرویکس 25.5 سرکلاژ کردم تا الانم هنوز استراحن مطلقم میترسم بلند شم اصلا نمیدونم تا کی باید مطلق باشم

ممنونم. شما چند هفتگی زایمان کردین من ۱۸ هفته با سرویکس 25.5 سرکلاژ کردم تا الانم هنوز استراحن مطلقم ...

منم هجده هفته باسرویکس۳۲سرکلاژشدم تادوهفته استراحت مطلق بودم بعدش لک بینی داشتم بازم دوهفته دیگه استراحت مطلق دادبهم بعدشم گفت دیگه برواستراحت نسبی بهم گفت مهمونیم بروکارای روزمرتوانجام بده ولی من خودم رعایت کردم اصلا تا هفته ۳۵بیرون نرفتم فقط ماهی یک باربرادکتررفتن بیرون میرفتم  توخونه هم همش به پهلوی چپ درازکشیده بودم فقط آشپزی میکردم دیگه هیچ کاری نمیکردم فقط استرس نداشته باش خیلی بده 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
عزیزم نگران نباش اما حتما با دکترت مشورت کن از ژل شستوشو هم استفاده کن بعد سر کلاژ باید مواظب باشی ک ...

نه اتفاقا نبایدبشوری ضررداره 

2790
2778
2791
2779
2792