2777
2789
عنوان

تعبیر خواب جن

2917 بازدید | 182 پست

بچه ها من خواب میدیم یه جای خیلی دوریم‌ تو خوابم با یه جن دوست بودم جنه خودشو کامل مثله آدما کرده بود شبیه خوده آدما بود وقتی دیدمش با خوش حالی رفتم طرفش بغلش کردم و باهم حرف زدیم تازه یک باره دیگه هم خوابشو دیده بود اسمم داشت یادم نیست وقتی بغلم کرد من حس ترس نداشتم اصلا میگفت خوش حالم که بازم میبینمت😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🤤😱😱😱😱😱😱😱😱

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ایناچیه که میفرستید چراواسه من بازنمیشه😞

اینا ایموجی ترسه تو حتما سپر داری😒😎😁

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

همه خوابا تعبیر ندارن باید بدونی کی خوابو دیدی و احتمالا غذای سنگین نخوردی قبلش

ولی تعبیر خواب جن این میشه:

دیدن جن در خواب روبه روئی با فتنه و دشمنی است،  چنانچه در خواب جن ببینید با دشمنی دست و پنجه نرم می کنید و علیه شما آتش فتنه ای بر افروخته می شود. اگر در خواب از جنی بترسید و فرار کنید امنیت می یابید و سود می برید. اگر جنی در خانه خودتان دیدید او یک دشمن خانگی است و خواب شما می گوید که مراقب یکی از نزدیکان خویش باشید. چنانچه در خانه خود تعدادی جن دیدید نشان آن است که اهالی خانه علیه شما جبهه گرفته اند و مخالف هستند.اگر جن را در جائی ناآشنا دیدید دشمنی بیگانه است که با او روبه رو می شوید. اگر جن در خواب دیدید و آن جن خوشحال بود شما غمگین می شوید و اگر اندوهگین بود شما شادی و سرور می یابید. مشاهده شادی اجنه و جشن و سرور آن ها شادی دشمنان تلقی می گردد که مطلوب نیست چون شادی دشمن با غم و اندوه ما مرادف است. اگر در خواب قیافه آشنائی را دیدید و احساس کردید که او جن است تعبیر همان است که نوشته شدو اگر جن آشنا بود و چیزی به شما داد پولی عایدتان می شود و اگر چیزی از شما خواست یا گرفت مالی را از دست می دهید دوستی با جن در خوابمجاورت با دشمن و قبول فتنه بدون مبارزه است و اگر در خواب با جن دعوا کردید صلح و سلامت می یابید

و جایی دیگر امام صادق میفرمایند

دیدن جن در خواب بر پنج وجه است.
  1. دوستی عزیز.
  2. بخت و دولت.
  3. کاری که دارد از او کامرانی یابد.
  4. بزرگی و حشمت.
  5. خبر دروغ و کارهای باطل است.
خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

من یبار خاب دیدم یه جن دستمو به زور میکشه میگه باید بیای بریم بامن از خاب پریدم دیدم نیمه خیزم صبح ک شد داشتم کارامو میکردم یه دفه دیدم همونجای دستمو ک جن گرفته بود سیاه شده انقد ترسیدم و فهمیدم خاب نبوده واقعیت بوده

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶
من یبار خاب دیدم یه جن دستمو به زور میکشه میگه باید بیای بریم بامن از خاب پریدم دیدم نیمه خیزم صبح ک ...

وااا این ک گفتی بیشتر شبیه فیلم ترسناکه عزیزم

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
وااا این ک گفتی بیشتر شبیه فیلم ترسناکه عزیزم

باورکن راست میگم تا دو سه ماه پیش وقتایی ک پریود بودم همش میومد تازه یه بار دیگه از خاب پاشدم دیدم کف دستمو حنا کردن 

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶