2777
2789
عنوان

مرد بچه ننه

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 38 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلا آقایون عوض نمیشن...

فقط شاید با رفتار صحیح شما و به مرور بهتر بشن...

یا اینکه خودشون ازین کار ضربه بخورن و بفهمن که نباید این کار رو انجام بدن...

پیدا کردن مطالب برای حفظ حریم شخصی و خوندن و ارسال براشون شاید یکم روی فکرشون تاثیر بزاره....

اگر کسی رو میشناسید که میتونید بهش اعتماد کنید و شوهرتونم قبولش داره باهاش درمیون بزارید تا شوهرتون رو نصیحت کنه...

چون آقایون معمولا نصیحت خانومشونو گوش نمیکنن حتی اگر حق باشه ولی یکی دیگه رو چرا...

مشاوره هم میتونید برید

این اخلاقش خیلی  اذیتت میکنه ؟

ميدوني همه بهم ميگن با بچه ننه نميشه زندگي كرد داريم جدا ميشيم من خواستم دوباره جوشش بدم اما همه ميگن اشتباه ميكني البته اونم ديگه سرد شده رابطه ديگه تموم شده ست

در ضمن دوستان علاوه بر اين مردي كه مشروب ميخوره رو ميشه باهاش زندگي كرد؟ مشروب خوردن مردا چه مشكلات ...

بزرگترین عیب این قضیه حالا از لحاظ اجتماعی و دینی و اینارو بزاریم کنار... جمع دوستانه ی این کار هست...

چون اکثرا پسرا دورهم جمع میشن و این کارو انجام میدن... و حالا این رفیقا و این دورهمی ها میتونه تاثیرات بد بزاره.... چون آقایون از دوستانشون زیاد تاثیر میگیرن...

جدا از مسایل شرعی اگر هر روز یا درهفته چند رپز میخوره  معتاد به مشروبه اگه اشتباه نکنم به اونا میگن دایم الخمر. این شرتیط بسیار بده ترک مشروب از سایر مخدرها سختره و دیدم کسی اینطور بود چه ابروریزی بود

اما اگر ماهی 1بار یا سالی چند باره نه  اون فرق داره 

يه مدت كمترش كرده بود اما باكس ميخره تا آخرشم رفته همه جوره شو امتحان كرده اما من اصن نميفهميدم چه ...

اگه اعتیاد به مشروب نداره و در حدی نیست که هرشب بشینه با دوستاش بخوره و مست کنه اشکال نداره . ولی در کل صحبت کن که سعی کنه کمش کنه برای کبدش ضرر داره 

بزرگترین عیب این قضیه حالا از لحاظ اجتماعی و دینی و اینارو بزاریم کنار... جمع دوستانه ی این کار هست. ...

آره👌🏻👌🏻👌🏻ولي توي دوستاش متأهل ام هست،بازم ايراد داره؟

اگه اعتیاد به مشروب نداره و در حدی نیست که هرشب بشینه با دوستاش بخوره و مست کنه اشکال نداره . ولی در ...

باهم ارتباطي نداريم عزيزم داريم جدا ميشيم 

ميخوام فقط طبق گفته يزاطرافيان خودمو قانع كنم كه فرد مناسبي نيست