2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

125 بازدید | 5 پست

عزيزان من قبل از بارداری آز تحمل گلوگز دادم که بالا بود الان نزدیک یک ساله متفورمین میخورم الان قند ناشتام هشتاد و نه و دو ساعت بعد از ناشتا صد و دو بود هنوز تحمل گلوگز ندادم ،من جز مادران با دیابت بارداری هستم؟الان  هفت ماهمه

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
نه قندت خوبه قند بارداری تو ناشتا باید کمتر از ۹۵ باشه بعد صبحانه هم کمتر از ۱۲۰

آخه دوتا متفورمین میخورم با قرص اینه چون قرص میخورم دیابتی محسوب میشم؟

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آخه دوتا متفورمین میخورم با قرص اینه چون قرص میخورم دیابتی محسوب میشم؟

والا نمیدونم اما نگران نباش با یکم رژیم سفت و سخت دیابتی مشکل حل میشه 

من خودم سر دیابت بارداری این ماه یک هفته بستری بودم باورت نمیشه اون قسمت قندهای ۲۰۰ و ۳۰۰ هم میدیدم که باردار بودن واسه شما اون قدر بالا نیست

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
والا نمیدونم اما نگران نباش با یکم رژیم سفت و سخت دیابتی مشکل حل میشه  من خودم سر دیابت باردار ...

مرسی از راهنماییت گلم،منم فقط پرتقال نارنگی خیلی زیاد میخورم و میل به شیرینی خیلی زیاد دارم ولی خیلی نمیخورم همیشه آبنبات تو دهنمه قندم میافته

مرسی از راهنماییت گلم،منم فقط پرتقال نارنگی خیلی زیاد میخورم و میل به شیرینی خیلی زیاد دارم ولی خیلی ...

اخ اخ پرتقال و نارنگی قند خیلی خیلی بالایی دارن تو بیمارستان به من میگفتن یوقت لب به پرتقال نزنم

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕