2777
2789
عنوان

کی بی بی چک بزنم؟

708 بازدید | 60 پست

سلام دوستان من ۱۱ دی موعدمه و چند روز بعد اقدامم دل درد و کمردرد داشتم که دل دردش بیشتر شبیه تیر کشیدن و پیچیدن دلم بود بود نفخ دارم و پهلوهام درد میکنه ،سینه هام از چند روز پیش درد میکنن و نوکشون میسوزه ؟ی روز صبحم حالت تهوع داشتم و زود رفع شد بنظرتون کی بی بی بزنم 

اینم بگم سیکلم ۳۱ روزه ولی این ماه از کیت استفاده کردم و ۱۴ سیکلم دو خط شد که من تا ۱۷ سیکلم اقدام داشتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ده دی موعدم هست  یا اینکه آمپول زدم. و. دارو خوردم هیچ. کدوم از علائم شما رو ندارم

خب باهمیم موعدمون ،به علائم نیست البته من ۴ ماه اقدامم اینطوری نشده بودم،انشالله ک مثبت میشه کی بی بی چک میزنید

عزیزم شما یک هفته بعد ازتاریخ پریودی چک بزن.انشالله خیره.

یعنی الان زوده؟اخه بی بی چک خارجی گرفتم نوشته روش ۵ تا ۱۰ روز بعد از مقاربت یا ی روز بعد موعد نشون میده

من چند ماهه اقدامم همه علائم بارداری رو هم داشتم ولی هر بار پریود شدم بنظرم بذار یک روز بعد موعدت بی بی چک بزن

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

فقط اومدم بگم ان شا الله جفتمون باردار باشیم منم ۱۳ هم موعدمه و اگه خدا خواستو پری نیومد پنج روز بعد تاخیر میزارم چون بیبی چک منفی خیلی حالمو میگیره ولی اگه شما عجله دارید از یه روز بعد تاخیر میتونید بزارید

وای چه قدر همه چیت مثل من بود..من دیروز موعدم بود..اما هنوز بی بی نزدم..میترسم ضدحال بخورم..گفتم ی د ...

وای چطوری صبر کردی دختر بزن منم امیدوارم شم 

شما هم همینطور علائمتون ؟

چند ماه اقدامی 

فقط اومدم بگم ان شا الله جفتمون باردار باشیم منم ۱۳ هم موعدمه و اگه خدا خواستو پری نیومد پنج روز بعد ...

اخه بی بی چک رودس گرفتم نوشتم ۵ تا ۱۰ روز بعد مقاربت و ی روز بعد موعد میتونه نشون بده چکار کنم