2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ادویه خاصی نداره سسش فرق دار با ابغورس مامانم یاد داره

یه ادویه خاصی دارن جاری منم استفاده میکنه اما تا حالا نپرسیدم ازش

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...

من خودم ادویه هفت قلم گرفتم و با فلفل دلمه ای قرمز  خیلی عالیه ولی مشتاقم ادویه ی مرغ تالار هارو بپرسم یه روز

مامانم ی دوست داره ک شوهرش اشپز رستورانه اون بهش درستورشو داده بود ادویه نیس ابغوره و....دقیق نمیدونم فردا ازش میپرسم

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون

ولی تو فروشگاه رفاه و افق دیدم مثلا ادویه ماهی ادویه فلان و.....شاید جاریتون از اونا استفاده میکنه

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون
مامانم ی دوست داره ک شوهرش اشپز رستورانه اون بهش درستورشو داده بود ادویه نیس ابغوره و....دقیق نمیدون ...

پرسیدی میشه بهم بگی مرسی

ولی تو فروشگاه رفاه و افق دیدم مثلا ادویه ماهی ادویه فلان و.....شاید جاریتون از اونا استفاده میکنه

یجور خریدم واس مرغ خوب نبود اما ماهی رو خیلی خوب مزه دار میکرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز