آخه این تست صبح ولیظهر تست زدم خط دومش از اینم کمرنگ تر بود.۶سال ازدواج کردم الان هم اینقدر استرس ...
بی بی چک صبح دقیق تره....چند روز عقب انداختی؟
مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اووو چه طاقتی آوردی نرفتی آزمایش...مبااارکا انشالله همه چیز تا آخر ۹ ماهت وووب پیش بره...
فردا آزمایش دادی دوباره تاپیک بزن
مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
[QUOTE=78007834]عزیزم چند ماه اقدام بودی..؟ ۵سال اقدام میکنم
۵ سال..؟ عزیزم .. میشه بپرسم مگه مشکلی داشتین..؟
منم ۱ سال و ۳ ماهه که اقدامم .. اصلا نمیدونم عقب افتادن یعنی چی .. هیچ کدوممونم مشکلی نداریم نمیدونم چرا نمیشه .. ایندفعه ۲ روز عقب انداختم ولی همش حالت پری داشتم و پری شدم ..😔