2777
2789
عنوان

باروری

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 30 پست
آخه این تست صبح ولی‌ظهر تست زدم خط دومش از اینم کمرنگ تر بود.۶سال ازدواج کردم الان هم اینقدر استرس ...

بی بی چک صبح دقیق تره....چند روز عقب انداختی؟

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
منم هاله میبینم تو هر دو عکس مبارکه ... چند وقت از پری گذشته ؟ منم بی بی چکام همش کمرنگن . یکی یه رو ...

دیروز استفاده کردم

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز استفاده کردم

نترس برا منم کمرنگ بود میترسیدم ولی الانم بعد این که شش روز از پری میگذره هنوز مثبته و پری هم نشدم.  برو ازمایش

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
نترس برا منم کمرنگ بود میترسیدم ولی الانم بعد این که شش روز از پری میگذره هنوز مثبته و پری هم نشدم. ...

باش ممنون فردا میشه ۱۰روز برم ازمایش

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
۹روز

اووو چه طاقتی آوردی نرفتی آزمایش...مبااارکا انشالله همه چیز تا آخر ۹ ماهت وووب پیش بره...

فردا آزمایش دادی دوباره تاپیک بزن

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
[QUOTE=78007834]عزیزم چند ماه اقدام بودی..؟ ۵سال اقدام میکنم 

۵ سال..؟ عزیزم .. میشه بپرسم مگه مشکلی داشتین..؟ 

منم ۱ سال و ۳ ماهه که اقدامم .. اصلا نمیدونم عقب افتادن یعنی چی .. هیچ کدوممونم مشکلی نداریم نمیدونم چرا نمیشه .. ایندفعه ۲ روز عقب انداختم ولی همش حالت پری داشتم و پری شدم  ..😔  

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           

من تنبلی تخمدان داشتم الان چند ماه میرم باشگاه دکتر گفت واسه بی تحرکی .الان هم پناه بر خدا نمی‌دونم باردارم ی ن 

من تنبلی تخمدان داشتم الان چند ماه میرم باشگاه دکتر گفت واسه بی تحرکی .الان هم پناه بر خدا نمی‌دونم ...

حتما بارداری گلم .. بازم بهت تبریک میگم .. 😗😗

دعام کن گلم .. 

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
حتما بارداری گلم .. بازم بهت تبریک میگم .. 😗😗 دعام کن گلم .. 

فدات عزیزم ایشالا تو ب این زودی ها مامان شی