2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میخواد یکی بلندم کنه ببرتم دسشویی دندونامو بشوره منو بزاره رو تختم پتوام بکشه تا زیر گردنم و دستشو بکنه تو موهام   منم همینجور گوشی دستم باشه تو نینی سایت باشم😐

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
مادر شوهرم زن خوبیه ولی بعضی وقتا حوصلش ندارم کلا از پدرشوهرم خوشم نمیاد خیلی رو مخمه  خواهر ...

خواهرشوهرت دوست دارری؟؟؟جل اللخالق

چ فایده بالای خط فقر باشی و پایین خط فهم �....😕  

مادرشوهر!! پز؟!!🤐 این است عاقبت بانوان جهان سومی!!

با کمالاتتون پز بدین

عیبت و حرف مادرشوهر و کبری و صغری فقط در شان ضعیفه ها ی عهد قاجار بود  ن بانوان قرن ۲۱

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

دلم میخواد یکی بلندم کنه ببرتم دسشویی دندونامو بشوره منو بزاره رو تختم پتوام بکشه تا زیر گردنم و دست ...

ب شوهرت بگو😂😂😂

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤