2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ وارد نباشی خیلی کثافت کاری داره من قبلا میخریدم 4500 دستگاهشم 30 خریدم

هزاربار خوردم زمین هزاربار پاشدم بازم بخورم زمین بازم پا میشم چون من خدارو دارم بجنگ برای زندگیت😊
اگ وارد نباشی خیلی کثافت کاری داره من قبلا میخریدم 4500 دستگاهشم 30 خریدم

کار باهاش چجوریهه 

من بلد نیستم  ولی میخام بخرم 

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

خانوما شما پاهاتونو اپیلاسیون میکنین پاتون موی زیر پوستی در نمیاره؟

پاهای من جدیدا در اورده لک شده رفته رو اعصابم

پاهام خیلی صاف بود الان زشت شدن😭😭

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light

اگ کار باهاشو بلد نیستی بهت پیشنهاد میکنم اصلا نخری چون همه جا مومی میشه چون من امتحان کردم بهترین روش پودر موبر و لیزر اپلاسیون پوست منو خراب کرد 1سال میگذره هنوز ک هنوز موهای ک تو گوشتم رفته جاش زخم و ناجور نمیتونم شلوارک بپوشم 

هزاربار خوردم زمین هزاربار پاشدم بازم بخورم زمین بازم پا میشم چون من خدارو دارم بجنگ برای زندگیت😊
اگ کار باهاشو بلد نیستی بهت پیشنهاد میکنم اصلا نخری چون همه جا مومی میشه چون من امتحان کردم بهترین ر ...

آخخخخ دقیقا مثل من

هنو یه ساله اپیلاسیون میکنم ولی دو سه ماهی میشه اینجوری شده

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light
خانوما شما پاهاتونو اپیلاسیون میکنین پاتون موی زیر پوستی در نمیاره؟ پاهای من جدیدا در اورده لک شده ...

شما نباید اپلاسیون کنی بعضی پوستا اینجوری میشن باید بعد اپلاسیون سنگ پا میکشیدی رو پوستت بخاطر اینک رو اون منافذ ک مو میاد بیرون بسته میشه و مو راهی نداره ک خارج بشه میره داخل پوست شما باید لیزر کنی

شما نباید اپلاسیون کنی بعضی پوستا اینجوری میشن باید بعد اپلاسیون سنگ پا میکشیدی رو پوستت بخاطر اینک ...

لیزر مو یا پوست؟

لیزر مو یا پوست؟

لیزر مو دستگاه مناسب پیدا کن جای معتبر من ی مدت رفتم داشت عالی میشد حتی مرکزیم اکثر جاهاش کلا ریخته بود بخاطر اینک شوهرم ب مشکل پولی خورد نشد ک برم 

لیزر مو دستگاه مناسب پیدا کن جای معتبر من ی مدت رفتم داشت عالی میشد حتی مرکزیم اکثر جاهاش کلا ریخته ...

لیزر کنم اون لکه ها میره؟

خیلی رو مخمه 😔

لیزر کنم اون لکه ها میره؟ خیلی رو مخمه 😔

مال من هی داره کم رنگ میشه و اینک سعی کن موهای ک میره داخل درمیاد و دربیاری با دوتا ناخنت