2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 42 پست
واقعا همش تو خوردن هستن !! واقعا اونجا که می رم می مونم که آخه آدم غیر از خوردن کارهای دیگه هم داره ...

مادر شوهر منم میخوره ولی بجاش زرنگ و همش سرپاست

عشق نی نی      
مادر شوهر منم میخوره ولی بجاش زرنگ و همش سرپاست

مادرشوهر من انتظار داره من اونجا مدام در حال کار باشم!!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مادر شوهر من سر تا پا خوبی بود خدا بیامرزدش روزی نیست که واسش فاتحه نفرستم تمام زندگیش با همه مراعات صلح و انصاف بود خودش مادر شوهر بدی داشت همیشه میگفت از اون یاد گرفتم خوب باشم منم همینو از مادر شوهرم یاد گرفتم

مادرشوهر من انتظار داره من اونجا مدام در حال کار باشم!!

منم کارمیکنم یا اگه کار باشه ببینه بیکارم میگه فلان کارو بکن  ولی تو زندگیمون دخالتی نداره 

عشق نی نی      
مادر شوهر من سر تا پا خوبی بود خدا بیامرزدش روزی نیست که واسش فاتحه نفرستم تمام زندگیش با همه مراعات ...

شما از نظر کرده های خدا هستین!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
مادر شوهر من سر تا پا خوبی بود خدا بیامرزدش روزی نیست که واسش فاتحه نفرستم تمام زندگیش با همه مراعات ...

خدابیامرزه مادر شوهر مادرشوهرمم اون جوریه وقتی میاد خونشون اصلا روی مادرشوهرمم نگانمیکنه ولی بامن خوبن مادر شوهرم مبگه اونا فک میکنن منم مثل اونا باتو بد رفتاری میکنم بخاطر اون تورو دوس دارن😂😂

عشق نی نی      

الهی خدا رحمتشون کنه❤

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
سمانه جان شما از بندگان برگزيده خدايي😁

آره والا 

ولی اونم مثل همه مون اخلاقای رو مخ کم نداره 

دیگه آدم باید بگذره تا ازش بگذرن 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟