2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 42 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم😰حالا 

باز برم بگردم شاید تونستم پیداکنم اما نه😢😢💔😂

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

انصافا حرف بزنیم من به مادر شوهرا حق میدم خودم مادر شوهر ندارم ولی میگم ایکاش داشتم من خودم یه پسر سه ساله دارم فک که میکنم پسرمو با چه زحمت وخون دلی بزرگش کنم مردش کنم براش زن بگیرم زنش بگه نرو خونه مادرت ینی اون عروسو باید کشت.نظر شما چیه؟

انصافا حرف بزنیم من به مادر شوهرا حق میدم خودم مادر شوهر ندارم ولی میگم ایکاش داشتم من خودم یه پسر س ...

ببین اگه اون جوری باشه حق بامادر سوهره ولی بعضی موقع ها الکی دعوا میندازه بین پسر و عروس  بده عروس رو میگه همش من ندیدما ولی شنیدم

عشق نی نی      
[QUOTE=77980155]خوب می خوره!!!![/QUOTE شکموی کی بوده 😂😂😂😂

واقعا همش تو خوردن هستن !!

واقعا اونجا که می رم می مونم که آخه آدم غیر از خوردن کارهای دیگه هم داره!!!!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...

مادرشوهر من ميره حمالي خونه دختراشو ميكنه بعد نصفه شب زنگ ميزنه به شوهرم دارم از دست درد و كمردرد ميميرم بيا منو ببر دكتر!!!  

خوب بگو دامادت ببردت خونه ديوار به ديوارشونه ولي به ما زنگ ميزنه كه نيم ساعت فاصله داريم اونم ساعت ٤ صبح!!!