2821
2789
عنوان

مشق ننوشتن

369 بازدید | 17 پست

سلام خانوما بچه های شما هم مشق نوشتنی اذیت میکنن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من پسرم پیش دبستانی حروف رو دارن بهشون یاد میدم ولی نوشتنی پدرمو در میاره آنقدر بازی گوشی میکنه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

پسر خواهر شوهرم همین ک از مدرسه میاد لباساشو عوض میکنه مشقاشو مینویسه تکالیفشو انجام میده بعد میره سر غذا و تلویزیون و تبلت خیلی زرنگه

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
من الان خونه مامانمم شوهرم نیست اخه خواهرم حاظر شده لباسا رو اتو کنه مشق ننویسه

ای جان.منم پسرم میگه مامان من جارو برقی بکشم مشق ننویسم

واااااااای روانیم کرده بخداااااااا.کلاس دومه پارسال راحت مینوشت .امسال از اول تا اخرشم همه همسایه ها میفهمن ما داریم درس مینویسیم .بلند بشم پشت سرم بیرونه😑

خدا جونم واسه داده و ندادت شکر😍نینی سایتی ها میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستید برام.اگه فرستادید بگید منم به نیت شما ۲ تا بفرستم🤗🤗
پسر خواهر شوهرم همین ک از مدرسه میاد لباساشو عوض میکنه مشقاشو مینویسه تکالیفشو انجام میده بعد میره س ...

آفرین.خوش باحال مامانش

عوضش عاشق کارای فنی هستش.همسرم میگه سر مشق بهش گیر نده منم میگم آخه نمیشه خواندن نوشتن یاد نگیره که

آفرین.خوش باحال مامانش

بجاش بچه دختر خالم خیلی بازیگوش میگ تو کتاب نوشته ادامس میگم بخون ادامسو داماد میخونه😐 میگ نمیگما تیز هوش نیس خیلی تیز هوشه چرا دسته گل عزوسیمو میگیره دستش میگ من موقع عروسیم اینجوری وایمیسم  چرا همه چی زو بلده فق درسو بلد نیس

خيلي خوبه اينجور عادت كرده 

اره من یه بار بهش گفتم اول غذا بخور بعد مشقاتو بنویس گفت زندایی میدونی اونوقت غذا از گلوم پایین نمیره 😂😂مثل چی از مامانشم میترسه ها خواهر شوهرم میگ یه بار سال اول باهاش دعوا کردم بعد اون عادت کرده ک همه تکالیفشو خودش انجام بده هر کجا مشکل داشت بیاره من بهش یاد بدم

براش جایزه بذار.با زبون خوش باهاش صحبت کن.بگو از مدرسه اومد اول غذا بخوره بعد تکالیفشو انجام بده بعد که تکالیفشو انجام داد بهد از ظهر با هم میرین پارک.یا مثلا بگو تااون تکالیفشو انجام میده شما کیک درست میکتکالیفشاز انجام تکالیفش کیک بخوره.یا مثلا کارتون مورد علاقشو بخر بگو اول تکالیفشو بنویسه بعد این کارتون رو بذاره تو دستگاه ببینه.

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔