2777
2789
عنوان

کلیپ عروسی😍👰👨

315 بازدید | 19 پست

دوستای عزیزم برای کلیپ عروسی که قرار داد بستیم تو قراردادمون  نوشته کلیپ عروسی+هلی شات +فیلم+عکاسی+میکس وفتوشاپ،بنظرتون فیلم مادر باید مینوشت؟؟؟

بعد بهش گفتم من کل عکسامو میخوام نمیخوام تو سیستمتون بمونه بهم گفت باید ازمون بخرید،یعنی همه جا اینجوریه؟؟؟ پیشاپیش ممنون از راهنمایتون

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای ما هم اینطوری بود

عکسا رو انتخاب کردیم و چاپ کرد یا روی شاسی بزرگ زد و هزینه‌ چاپش بستگی به ابعاد و تعدادش داشت.

۲۰ تا هم اشانتیون داد عکس روی شاسی کوچیک

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

مال من که همه فیلم و عکسامونو چه فوتوشاپ و چه خام داد بهمون . گفت چن جا هم سیو کنید که ما فقط ۲۰ روز تو سیستممون نگه میداریم 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

واسه ما هم شوهرم گفت ک نمیخوام عکسام دستتون بمونخ یه جوری مخشو زدن بیخیال شد خخخ گفت شاید واسه عکساتون خدایی نکرده ی اتفاقی پیش بیاد ما داشته باشیم بهتره فیلم مادرم تو قرارداد ننوشته بودن ولی بعدش رفتیم گفتیم و گرفتیم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
مال من که همه فیلم و عکسامونو چه فوتوشاپ و چه خام داد بهمون . گفت چن جا هم سیو کنید که ما فقط ۲۰ روز ...

چقد هزینتون شد؟چه سالی عزیزم

واسه ما هم شوهرم گفت ک نمیخوام عکسام دستتون بمونخ یه جوری مخشو زدن بیخیال شد خخخ گفت شاید واسه عکسات ...

فیلم مادر با اون عکسای کلی که گفتن بنظرتون فرق داره؟میترسم چون فیلم مادر تو قرار داد ننوشته اونم ندن بهمون

پولتون رو فقط حروم میکنید  با یه دوربین معمولی یا گوشی موبایل توسط کسی که یکم از فیلمبرداری سر در بیاره فیلم بگیرین هم خرجی نداره هم خیلی طبیعی تره هم مطمئنه  واسه عکس هم برین آتلیه

فیلم مادر با اون عکسای کلی که گفتن بنظرتون فرق داره؟میترسم چون فیلم مادر تو قرار داد ننوشته اونم ندن ...

نه وظیفشونو فیلم مادرو بدن ولی عکسای کلی رو نمیدن ک بعد بقیه ی عکسایی رو ک چاپ نکردیمو بریم بگیم چاپ کنن خخخ

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن