2777
2789

اگه برای سونو داخلی یا تست پاپ اسمیر، راحتی، برای معاینه لگن هم راحتی....اما اگه برای اونا  مثل من اذیت میشی ، معاینه لگن هم اذیت میشی...بستگی به خودت داره

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سزارینی بودم خداروشکر ولی شنیدم درد داره،دردش هرچه قدرم که باشه اندازه زایمان طبیعی که نیست چند لحظه طول میکشه دیگه 

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

یه کوچولو درد داره زیاد نیست یه لحظس بعدش احتمال داره لک ببینی وقتی اومدی خونه ک طبیعیه یکم دهانه رحمت تحریک میشه من سه روز بعد از معاینه زایمان کردم.البته معاینه لگن رفتم وقتی اومدم خونه لک دیدم نمی‌دونستم دکترم نگفته بود چون خورد به جمعه و دکترم نبود رفتم بیمارستان دوباره معاینه کرد بیشتر تحریک شد فرداش زایمان کردم

اين معاينه لگن از هفته چند ميرن اولين بار من هفته ٢٤ام تا حالا دكترم هيچ معاينه اي نكرده 

معاینه نمیکنن تا نزدیک زایمان بشه..هفته های آخر یه معاینه لگنی میکنن واسه اینکه بفهمن لگن کوچیک نباشه یه وقت.یا اینکه سر بچه تو لگن هست یا نه.

من دیروز معاینه شدم درد داشت ولی نه اونقدر که فکر میکردم فقط الان لکه بینی دارم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

ببين عزيزم بدنتو شل بگير نفس عميق بكش دردي به اون صورت نداره پيش دكترت بري بهتره چون اگر ماما تشخيص بده لگنت مناسب نيس دوباره پزشك هم بايد تاييد كنه و معاينه

ولي نظر پزشك تاييد نهاييه 

همه چی میتونه بهتر بشه,فقط کافیه خودمون بخوایم
2790
2778
2791
2779
2792