2777
2789
عنوان

خانما

94 بازدید | 16 پست

یه هفته مونده به موعد پری هستم تو اقدامم علاعم بارداری ندارم اما از دوسه روز پیش یه درد خفیفی مثل حالت قبل از پری شدن میاد و دوباره میره، میشه بگین علاعم بارداری میتونه باشه یا نه؟ بعد یک هفته مونده به موعد پری همچنان یک شب درمیان اقدام رو ادامه بدم یا نه؟ 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

درد پری نیست خیلی خفیفه ولی درست مثل حالت یک شب قبل پری اون احساس میاد 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ادامه بده. علایم هم برا هر کس فرق داره. این دردا هم معمولا کسی ک اقدام میکنه توهم میزنه چیزی نیس. 

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩

علائم بارداری و پریودی مثل همه

شما اقدام یک شب در میون رو داشته باش اگه پریودات نا منظمه

اگه منظمه تا 23پریودی کافیه

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
بله .بله 

مرسی خانومی ❤

درد تخمکگذاری هم میتونه باشه.اقدام داشته باش

امپول اچ سی جی هم زدم یعنی بنظرتون هنوز امکان تخمک گذاری هست؟ 

علائم بارداری و پریودی مثل همه شما اقدام یک شب در میون رو داشته باش اگه پریودات نا منظمه اگه منظمه ...

دوره من سی و دو روزه هست، نامنظم بحساب میام؟ 

دوره من سی و دو روزه هست، نامنظم بحساب میام؟ 

اگه همیشه 32 روزه هستی منظمه

تو اقدامت رو داشته باش ضرر نداره

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
بله.من موقع تخمک گذاری درد شبیه پریودی دارم

ممنون، این بار فرق داره خیلی امیدوار شدم، موقع تخمک گذاری تیر کشیدن زیر دل زیاد دارم اما این بار یه احساس دیگه هست خدا کنه خودش باشه 🙏

اگه همیشه 32 روزه هستی منظمه تو اقدامت رو داشته باش ضرر نداره

گاهی سی یا سی ویک هم میشه اما اکثرا سی دو روزه هست 

ممنون، این بار فرق داره خیلی امیدوار شدم، موقع تخمک گذاری تیر کشیدن زیر دل زیاد دارم اما این بار یه ...

انشاالله تاپیک آز مثبتتو ببینم گلم.خوشحال میشم خبرم کنی.امشب به نیتت حرم صلوات میفرستم که خدا این ماه دلتو شاد کنه😍😍😍

انشاالله تاپیک آز مثبتتو ببینم گلم.خوشحال میشم خبرم کنی.امشب به نیتت حرم صلوات میفرستم که خدا این ما ...

وای خیلییییی ممنونت میشم عزیزم خیلی دعام کن این ماه جواب بگیرم عزیزم ❤امیدوارم انرژی مثبت دعات صد برابر به خودت برگرده گلم