iyad مدیر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 136 عنوان بختک | مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 34 پست بچه ها من چند مدتیه وقتی میخابم، نمیتونم بیدار شم.تو خواب میدونم که دارم خواب میبینم .همه جا تاررریک.بعد انگار تو خواب از سرجام بلند میشم عین واقعیت.بعد میبینم اونجا خونه من نیس و بزور میتونم ببینم.بعد مبفهمم که خوابم.تلاش میکنم که بیدار شم.با دستام قفسه سینمو هول میدم .تو خواب داد میزنم بیداررررر شوووووو.آیه میخونم صلوات میفرستم.اما بیدار نمیشم.بخدا وقتی چشمامو باز کردم ناله میکردم ازبس اذیت بودم.دیگه بدم میاد بخوابم. 1397/10/05 | 15:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2maman_mehrad عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 6819 ربطی به حالت و افکار روز نداره من خیلی هم سر خو ش بودم ولی ام رخ داد معمولا ریشه در کودکی داره یه روانشناس بهم گفت
mr_man عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 268 @mr_man اگه هستین بیاین اینجا به دوستمون کمک کنین که چیکار کنه 🕯 بختک تو حیطه تخصصیم نیست😅 تجربشم نداشتم خوشبختانه. ولی خیلی شایع هست فکر کنم ریشه روانی و درمان علمی داره...امضاتون یادش بخیر خخ (همون Donald سابق)
بامشاد عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 6415 بختک تو حیطه تخصصیم نیست😅 تجربشم نداشتم خوشبختانه. ولی خیلی شایع هست فکر کنم ریشه روانی و درمان عل ... چه باکلاس حیطه ی تخصصی 😂 مگه عمل قلبه دکتر ؟بله یادش بخیرررر چه امضایی دارم خاطره انگیز ناک اونم دست بامشاده که میذاشت رو شیکمش. 😊تازه عکسمم عوض کردم 😈 بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
mr_man عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 268 چه باکلاس حیطه ی تخصصی 😂 مگه عمل قلبه دکتر ؟ بله یادش بخیرررر چه امضایی دارم خاطره انگیز ناک اونم ... بله دقت کردم عکسو😅👌 (همون Donald سابق)
بامشاد عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 6415 بله دقت کردم عکسو😅👌 بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕