2777
2789
عنوان

جشن دندونی

652 بازدید | 18 پست

سلام مامانا میخوام جشن دندونی بگیرم واسع دخترم تاحالا کسی توی فامیل نگرفته که ببینم میشه راهنماییم کنین چه کارایی جالب انجام بدم و اینکه لباس و تم دندونی از کجا بگیرم و یا کسی از شما داره که اجاره کنم؟؟؟؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لیوان و بشقاب و ریسه و... با تم دندون  آبی برای پسر و با تم دندون صورتی برای دختر توی بازار هست..... 

من مهمونی گرفتم،.... با کیک دندون و آش دندونی و کنار آش هم سالاد الویه درست کردم به شکل باب اسفنجی.....

لباس خاصی تنش نکردم... فقط خونه را تزیین کردم....

من جشن نگرفتم فقط کیک گرفتم آش پختم تم از لوازم تولدیا گرفتم عکس فیلم گرفتم و سهم پدرمارامون خواهر برادرامونو بریدیم شب دادیم.چون ناخواسته باردار بودم و کسی نمیدونست. نمیتونستم مهمونی بدم 

برو اینستا کلی ایده هست

تم بخر و کیک و لباس ست خودتو نی نی بعد اش هم درست کن توی یک بار مصرف بعد بده برچسب که روش شعر نوشته رو بچسبون خیلی باکلاسه

شعر

سللام سلام صدتا سلام
من اومدم با دندونام
میخوام نشونتون بدم صاحب مرواریدشدم
یواش یواش و بی صدا شدم جزء کباب خور

یا شعر مثلا لبا شده چه خندون ارسام داره دو دندون این اش دندونیشه بفرمایید نوش جون

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

تم که مغازه های تم تولد دارن. گیفت مربوط به دندون هم درست کن و با نمدی براش تاج درست کن. آش بپز و خوراکی عصرونه. من یه برگه هم براش گذاشتم که مثلا پری دندون براش دندون آورده و 6 سال دیگه میاد ببینه اگه ازش خوب نگهداری کرده بهش جایزه بده و دندونای جدید بیاره. زیرشم مهمونا براش یادگاری نوشتن. کیک هم از بیرون گرفتم.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
برو اینستا کلی ایده هست تم بخر و کیک و لباس ست خودتو نی نی بعد اش هم درست کن توی یک بار مصرف بعد بد ...

آره منم این شهر رو روی در ظرف آش که به همسایه ها دادم پرینت گرفتم چسبوندم

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
آره منم این شهر رو روی در ظرف آش که به همسایه ها دادم پرینت گرفتم چسبوندم

اره منم همین کارو کردم جالبه😍😍

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻