آرد رو سرخ کن تا رنگش طلایی بشه بعد روغن رو بهش اضافه کن دارچین و زنجبیل و هل اضافه کن
خرماهارو بعد از اینکه هسته هاشو در آووردی چرخ کن یا خوب ورز بده تا یکدست بشه
درحالی که داری ورز میدی کره آب شده و کنجد و نصف گردو رو به خرما اضافه کن و باز ورز بده
نصف دیگه گردو خرد شده رو به آرد و روغنت اضافه کن
حالا یه ظرف لبه دار انتخاب کن یه لایه از خرمات رو پهن کن داخلش بعد یه لایه آرد و روغنت بعد دوباره یه لایه خرما و باز یه لایه آرد و روغن
بذارش توی یخچال دو ساعت بمونه بعد لوزی برش بده بچین تو ظرف مورد نظرت
این نوع رنگینک واقعا خوشمزه میشه عزیزم