2777
2789
عنوان

کمک!!

68 بازدید | 8 پست

سلام دوستان.من یه دختر نوزده ساله ام که با پدرم زندگی‌میکنم و مادرم با ما زندگی نمیکنه.من مجبورم تمام کارهای خونه رو انجام بدم بابامم دست به سیاه و سفید نمیزنه و حتی یه لیوان ابم برای خودش نمیریزه از طرفی من پشت کنکوری ام و با این وضعیت دیگه وقتی برای‌درس خوندن ندارم.با پدرمم چندین بار صحبت کردم ولی بیفایده بوده لطفا راهنماییم کنید

منم دقیقا شرایط تو رو دارم با این تفاوت که مامانم‌سرکار میره بابام نمیره

صبح یکى از روزهاى آوریل کـه هیچ تفاوتى با روزهاى دیگر نداشت ناگهان به‌چیزی‌ پى بردم. من با ریسک هدر دادن زندگی‌ام  روبرو بودم. متوجه شدم که روزها یکى پس از دیگرى مى گذرد. از خودم پرسیدم؛ امّا من از زندگى چه مى خواهم؟ خب، مى خواهم شاد باشـم. امّا هـرگـز بـه اینکه چه چیزى مرا خوشحال مى کرد فکر نکرده بـودم. من افسـرده یا گرفتار بحران میانسالى نبـودم امّا از دل مردگى رنج مى بردم. کتاب پروژه شادى اثر گرچین رابین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا از کارخونه متنفررررم.شلخته ام هستم هروقت یه جایی روتمیز میکنم یه ساعت بعد دوباره کثیف میشه از صبح تا شب درحال غذاپختن و ظرف شستنم اخرشم همه جا کثیفه و غذاهامم خوشمزه نمیشه دیگه خسته شدم دائما مثل پیرزنا درحال غرزدنم

خودتو بزار جای مامانت یا بابات که یه زمانی جوون بودنو میخواستن خیلی کارا بکنن ولی تو نمیذاشتی وقت کنن...

وظیفته گلم اصلا نباید منت بذاری یا همچین حسی داشته باشی برعکس خداروشکر کن که بابا داری

مگه اینکه پدرت جز معدود پدرایی باشه که خصلت های خیلی منفی داره..که این بحثش جداس

یاد بگیر کارای خونه رو سریعتر و مختصرتر انجام بدی، کارای اضافه رو حذف کن و حتی میتونی غذاهارو فریز کنی یه مدت از فریز بخورین

خیلی از خانوما با بچه میتونن درس بخونن شما چرا نتونی؟ اتفاقا تمرین خوبی میشه برای آیندت که بتونی همه کاراتو مدیریت کنی باهم و بتونی موفق باشی

ممنون از راهنماییتون.ولی من فکر میکنم که توی خونه هرکسی یه وظیفه ای داره و غذا پختن و کارای خونه اصولا وظیفه ی مادره.اما حالا که مامانم نیست و من مجبورم وظیفه ی اونو انجام بدم حداقل بابام میتونه یه بخشی از کارای خونه رو به عهده بگیره.ولی الان نه تنها همه ی کارا رو دوش منه بلکه کارای شخصی بابامم من باید انجام بدم مثلا براش اب بیارم و قرصاشو بدمو...شاید این کارا به نظر کوچیک بیاد ولی وقتی هرروز بارها و بارها تکرارشه واقعا عذاب اوره.وقتی من کوچیک بودم ناتوان بودم به همین دلیل مامان و بابام کارای منو انجام میدادن اما پدر من ناتوان نیست و از پس کارای خودش برمیاد ولی انجام نمیده چون فکر میکنه وظیفه ی منه