2777
2789
عنوان

خانوما خواهش میکنم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 27 پست
عزیزم بعد از شش روز نشون نمیده که شما بارداری یا نه باید تا زمان پریودت صبر کنی خونریزی بعد از رابطه ...

مرسی عزیزم ایشالله.ممنون که وقت گذاشتین.فقط از لکه بینی میترسم میگم مشکلی نباشه

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دوهفته باید از رابطت بگذر که معلوم بشه انشاالا که بارداری 😚

ایشالله

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
الان ۶روزه به نظرت جواب میده؟عفونت دکترم گفت نداری

نه بی بی به 6 روز جواب نمیده باید دو سه روز از پری بگذره. شایدم واژنتون زخم شده که لکه بینی داشتین. 

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.
تازه ۶ روزه اقدام کردی؟

اره

نه بی بی به 6 روز جواب نمیده باید دو سه روز از پری بگذره. شایدم واژنتون زخم شده که لکه بینی داشتین.& ...

نمیدونم شاید😕

ب این زودی معروم نمیشه گلم حداقل ۴ روز بعد موعدت بزن

مرسی عزیزم باشه👍👍

انشالا ک بزودی مامان میشی

ایشالله😘😘

مرسی عزیزم ایشالله.ممنون که وقت گذاشتین.فقط از لکه بینی میترسم میگم مشکلی نباشه

قربان شما ،حالا میخواید با پزشکتون هم مشورت کنید گاهی نوع رابطه هم میتونه تاثیر داشته باشه ، در کل بد به دلتون راه ندید انشاالله که دیگه پیش نیاد اما اگر بازم اینطوری شد پی گیری کنید 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
قربان شما ،حالا میخواید با پزشکتون هم مشورت کنید گاهی نوع رابطه هم میتونه تاثیر داشته باشه ، در کل ب ...

مرسی عزیزم حتما