2789
عنوان

برادرم

260 بازدید | 25 پست

دوستای خوبم برادر من بیست چهار سال داره لیسانسه داره برای سربازی دفترچه میگیره این روزها خیلی دلتنگ بود خیلی نگرانش شدم تا اینکه اون سری گفت با یه زنی حرف میزده اون خانوم اول ابراز علاقه کرده خودشم یه بچه داره بعد یه مدت گوشی رو خانوما خاموش کرده از برادرم هم چند سالی بزرگه برادر من تا حالا اصلا با هیچ دختری دوست نشده خیلی ساده است حتی تو دوران دانشجوییش بهش می گفتم  ازدواج امر طبیعیه بهش فکر کن خواهر بزرگ من دوستش یک دوست مشترک داره با این خانوم که گفتن گویا خانوم خوبی نیستن منظورم رو میفهمین برادر من  هم خیلی وابسته شده هر روز میاد درددل میکنه با من میگه دلتنگم گوشی خاموش منم نمیدونم چی بگم میگم صب کن انشالله روشن میشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

دلم نمیخواد برادرم ناراحتی بکشه از طرفی آخه این خانوم که اصلا خوب نیست با این خانوم ارتباط داشته باشه برادر من تعریف نباشه تک پسر کلی امکانات اینا داره مامانم اگه بدونه دق میکنه مامانم خودش چند بار گفته برو سربازی بیا اگه کسی رو مد نظر داری برات آستین بالا بزنیم  

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میدونی خانم خوبی نیست چرابه به برادرت صبرکن ایشالله روشن میشه

یه دخترخوب براش بگیرین تادیرنشده

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

خوب براش برین خواستگاری. چندتا دختر خوب سراغ بگیرین برین خواستگاری. 

چند ماه پیش مادرم بهش گفت ولی قبول نکرد

بهش بگو فک نکن این خانون چیز خاصیه با هر دختری دوست شی و ازدواج کنی همین ناز و ادا و قربون صدقه رو داره. بگو با این فرق که یه دختر جوون نه بچه آویزونشه نه باعث دق مامان می شه.

میدونی خانم خوبی نیست چرابه به برادرت صبرکن ایشالله روشن میشه یه دخترخوب براش بگیرین تادیرنشده

آره عزیزم میدونی از اون خانومایی هستن که چون اون فردی که میشناخته گفته اون هر روز با یکی هست و... خیلی میترسم برادرم باهاش باشه کار به رابطه اینا بکشه چون خیلی وابسته شده برادرم میگه به من گفته تو بچه ای به درد من نمیخوری

عزیزم بهش بگو اگه واقعا دوست داشت و براش مهم بودی هرگز گوشی رو خاموش نمیکرد خصوصا الان ک دوری و دلتنگی بی خیالش شو

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
بهش بگو فک نکن این خانون چیز خاصیه با هر دختری دوست شی و ازدواج کنی همین ناز و ادا و قربون صدقه رو د ...

مرسی گلم هر روز میاد خونه ما میترسم اون طور بگم نیاد مشکلش رو نگه برا باز سراغ یه خانوم دیگه چون گفت دوست اون خانوم برادرم رو دعوت کرده خونش که بیا حرف بزنیم منم گفتم نرو 

عزیزم بهش بگو اگه دوست داشت و براش مهم بودی هرگز گوشی رو خاموش نمیکرد خصوصا الان ک دوری و دلتنگی بی ...

مرسی گلم 

آره عزیزم میدونی از اون خانومایی هستن که چون اون فردی که میشناخته گفته اون هر روز با یکی هست و... خی ...

متاسفانه خیلی زیاد شده مراقب برادرتون باشد 

مطمینی کار ب رابطه نکشیده؟ 😨😨من ی مورد شنیدم 

زنه شوهر داره و بچه ۴ساله داره 

با ی اکیپ پسر دوست شدن همشون ۱۷-۱۸ساله همشونو باهم دعوت میکنه  خونشون 

مغزم سوت کشید 

چند ماه پیش مادرم بهش گفت ولی قبول نکرد

حوب بگه. شما دوباره بگو، سه باره بگو. برین خواستگاری. با یه خانمی آشنا بشه میفهمه که دنیا بزرگتره. اون خانم هم انشاءالله دیگه ز نمیزنه. همین که خاموش کرده گوشیش رو بعنی فهمیده رابطه غلطیه. تا دیر نشده برین خواستگاری. بهش بگین فقط میریم ببینیم اگه دوست نداشتی نمیریم. اولم خونه مردم نرین، بیرون قرار بزارین. هم فضای صمیمی تری هست و هم تو این اوضاع گرونی مردم به زحمت و خرج نمی افتن.

آره عزیزم میدونی از اون خانومایی هستن که چون اون فردی که میشناخته گفته اون هر روز با یکی هست و... خی ...

هرچی شنیدی روبه برادرت بگو،راهنماییش کن ازاین وضع بکشش بیرون نه اینکه فقط همراهیش کنی 

هرکسی خوبه باهم کفوخودش ازدواج کنه بازم اگه مطلقه سالمی بودحرفی نبود ولی اینکه میگین هرروز بایکی میپره احتمال اینکه توزندگی باداداشتم خیانت بکنه هست ،پس زودترسرداداشتوجای دیگه بندکنین

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

حوب بگه. شما دوباره بگو، سه باره بگو. برین خواستگاری. با یه خانمی آشنا بشه میفهمه که دنیا بزرگتره. ا ...

مامانم  دو ماه پیش که پیشنهاد کرد تو خونه دعوا راه انداخته بود و در و دیوار رو لگد مال کرده بود گفته اگه بگی دیگه نمیام خونه به منم گفت اون خانومه تو حرف اش به این گفته که تو خونه اذیت میشم اگه جایی داشتی می رفتیم با هم زندگی میکردیم برادرم هم از من در مورد اجاره ها می‌پرسید نمیدونم موندم اگه از اون خانوم بد بگم دیگه با منم قطع رابطه میکنه خواهر بزرگم که گفته باهاش قهر کرده میگم لا قل اینجوری میاد خونه ما سالم تر هست حرف میزنه خالی میشه

هرچی شنیدی روبه برادرت بگو،راهنماییش کن ازاین وضع بکشش بیرون نه اینکه فقط همراهیش کنی  هرکسی خ ...

مرسی عزیزم از راهنماییت