2777
2789
عنوان

گواهی نامه

250 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

میخوام گواهی نامه بگیرم بچه کوچیک وفوق العاده ناآرومی دارم،وقت اینکه بخوام کتاب وکامل بخونم ندارم،کسی هس برنامه نمونه سوال صورتی وبنفش روداشته باشه.؟؟؟ممنون میشم هرکی داره جواب بده

بــــہ فرزندان خود پـــروازبیاموزید،،،،،،مملکت روهــــــواست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من همش بچه بغلمه

به هیچ عنوان نمیزاره من دور چیزی برم

تاخوابه کارای خونه ،بیدارم باشه بغلمه فقط زمانی میتونم بخونم که دارم شیرش میدم

برو تو خود سایتش یه کارت داره بخر نمونه سوالا هست جواب میدی اگه غلط داشته باشی نشونت میده ازشون اسکرین بگیر بخون من خوذم همینکارو کردم

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
شما چقد پول برا ثبت نام دادین منم میخام شنبه ثبت نام کنم اینجا ۵۳۲یجا واریز میشه و ۲۰هزار یجا و ۱۴یج ...

من کل ثبت نامم شد۵۰۰

بافیش بانکی وهمه چی

برو تو خود سایتش یه کارت داره بخر نمونه سوالا هست جواب میدی اگه غلط داشته باشی نشونت میده ازشون اسکر ...

نمونه سوالاتشو ندارین؟چرامن نمیتونم دانلودش کنم

برو تو خود سایتش یه کارت داره بخر نمونه سوالا هست جواب میدی اگه غلط داشته باشی نشونت میده ازشون اسکر ...

سایتش  چیه

نمیخواد کتابو بخونی جزوه میدن بعدم نمونه سوالات تو بازار دانلود کن عینا اونا میاد.من با دوتا بچه کوچیک خوندم کتابو بار اولم قبول شدم

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
نمونه سوالاتشو ندارین؟چرامن نمیتونم دانلودش کنم

داشتم قبول که شذم ریختم دور

همه رو اسکرین گرفتم نوشتم واسه خودم دیگه همش از رو همونا خوندم البته سه چهار تا کارت خریدم +همونی که آموزشگاه داد

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑