2777
2789
عنوان

کیا تو مجردی... ؟🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 58 پست
خخخ من الانم مجردم 😁

عاطی چی انتخاب کردی شیطون؟

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین الان تو تاپیک بغلی گفتم 

بچه ندارم ولی الیان و دیاکو رو انتخاب کردم فعلا...البته اصلا هم قصد بچه دار شدم ندارم  

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
مگه جزییات بچه دار شدنو پرسیدم؟خو بیخیال تو اسم عروسکاتو بوگو😕😒😒

ن من عنوانتو دیدم قبل وارد شدن به یه چی دیگ فکر کردم 😆نقطه چینو خودم پر کردم 

😆

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

من دبيرستاني كه بردم دوست داشتم دو تا دختر داشته باشم بذارم سوگلي و سروناز😁😁

بعدا همون سن و سال تصميم گرفتم سه تا دختر داشته باشم بذارم نيلا شيلا و هيلا😂😂😂😂

بعد دوباره تصميم گرفتم فقط يه پسر داشته باشم اسمشم بذارم ارسطو(تحت تاثير فيلم آبي با بازي بهرام رادان)😂

بعد كه عقد كرديم به شوهرم گفتم اسم ارسطو رو دوست دارم، گفت اسم مستخدم خونه مادربزرگم ارسطو  ِ و كلي بهم خنديد

بعد ازدواج تصميم گرفتم دوتا بچه داشته باشم اسمشونو بذارم جانان و جانيار

بعد ديدم چقدررر جانان يهو زياد شد منصرف شدم

البته پنج سال ازدواج كردم هنوز قصد بچه دار شدن ندارم😂

ولي الان اسماي آراز و نلي رو دووووست😁