2777
2789
عنوان

لباس مجلسی

275 بازدید | 11 پست

سلام خوبین چطورین 

کسی مدل لباس مجلسی داره؟فرق نمیکنه چی باشع کوتاه یا بلند فقط میخوام خاص باشع ..یه مشکلی هست عروسی مختلطه باید شال سز کنم و ساپورت بپوشم واسه همین نمیدونم چه لباسی بخرم یا بدوزم اگه مدل داری بزارین 

اینارو دیدم

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این چطوره بنظرت این چ

شیکه چن سالته

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
۱۸

قشنگه البته برا سنت چیزای بهتری هم هست این ی مقدار زنونس

من اين لباسو خريدم يبار پوشيدم و الان ميفروشمش ٤٠٠ تومن خودم ٥٥٠ خريدم سايزم ٣٨

تنخورشم دقيقا مثله عكسه قسمت وسطشم ك توره از زير بهش دولايه تور زدم اصلا تن ديده نميشه بالاش پولكه پايينش مخمل

خيلي خوشگله ولي من جاي ديگه نميتونم بپوشم

والا نمیدونم چیکار کنم هیچ مدلی ندارم 

منم چن وخ دیگ نامزدی دعوتم نمیدونم چیکار کنم  

اینارم ببین حالا