2777
2789
عنوان

کتک

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 65 پست
بچه اول خواهرم پسر بود، به دامادمون گفت تا دختردار نشی نمیفهمی بابا شدن یعنی چی؟ بچه دوم که دختر شد ...

وای خدا حرف شوهرم . بچه ی اولمون پسره دومی دختر شد  همش میگه پدری که دختر نداره هنوز نمیدونه بچه داشتن یعنی چی . .هر دو خوبن ولی دختر به خون روح میده

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍

والا توگیلان دختر خیلییییی طرفدار داره.. پدرا بیشتر دوسدارن دختر داشته باشن چون میگن دختر همیشه هوای باباشو داره حتی بعد ازدواجم خانوادشو ول نمیکنه..

اصن یکی از  دلایل ازدواج همسرم دختردار شدن بود..

ولی الان پسر داریم خیلییی دوسش داره..

یه مدت تو باردای طول کشید بااین قصیه کنار اومد فقط..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدااا انگاری پسر میخواد بیاد چه خاکی رو سره یه عده بریزه 😷😷😷

نسل یه عده ادم عقب افتاده عقیدتی و نگه داره بشه عین اونا

تهران،28ساله،🍁🍁🍁❤❤🍁🍁 عشق پاییز 
کسایی که اینطور زجر میدن زنشونو و زن زایو رو بخاطر پسر کتک میزنن ایشالا خدا ۴ تا پسر بده بهشون که ق ...

یکی از اشناهای ما الان فوت کرده هر وقت حرف دختر و پسر میشد میگفت گور پدر هرچی پسرزا، اول من با این پسر بزرگ کردنام!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
چه ربطی داره قضیه به اصفهان منم در مورد جنسیت بچه  و رفتارای زشت  از شهرای دیگه خیلی دیدم ...

عزیزم من خانواده خودم و گفتم تو بگیر خودتو اون ور نجس نشی، حلوا این وسط خیرات نمیشه، یزد هست شمال هست همه جا هست تو ببخش بزرگوار بهت توهین شد👍

تهران،28ساله،🍁🍁🍁❤❤🍁🍁 عشق پاییز 
وای خدا حرف شوهرم . بچه ی اولمون پسره دومی دختر شد  همش میگه پدری که دختر نداره هنوز نمیدونه بچ ...

من به شخصه دوست دارم هر دو جنس بچه رو داشته باشم.

الان به جایی رسیدیم که شوهرم میگه جنسیتش مهم نیست فقط بیاااااااار یدونه! 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
والا توگیلان دختر خیلییییی طرفدار داره.. پدرا بیشتر دوسدارن دختر داشته باشن چون میگن دختر همیشه هوای ...

اره منم گیلانیم اینجا خیلی عشق دخترن . مادرشوهرم ۵ تا پشت هم آورد که یکیش دختر بشه نشد

عمه هام  و مادربزرگم بیشتر به دختراشون بها میدن تا پسرا

اره منم گیلانیم اینجا خیلی عشق دخترن . مادرشوهرم ۵ تا پشت هم آورد که یکیش دختر بشه نشد   عمه ه ...

آره اعتقادشونم اینه که دختر میره دست مردم نمیدونیم چی میشه؟ حداقل تو خونه باباش محبت ببینه.

پسرا هم همه وادارن به حرف خواهر گوش بدن

خصوصا اینجا خیییییلی میبینم که مخالف ازدواج سنتی هستن و بهترین ازدواج رو فقط دوستی میدونن. چون میگن ...

منم میگم سنتی بازبهتره.اصلاتوروابط دوستی دختراوپسرا صددرصددخترابیشترآسیب میبینن اوناک ککشون نمیگزه.دختراچقدرگول حرفاشونومیخورن و زود دل میبندن ولی اونافک میکنم ببخشیدتودلشون ب ریش دخترامیخندن.😳😳😳😳

خودشیفته# ها😷

آره اعتقادشونم اینه که دختر میره دست مردم نمیدونیم چی میشه؟ حداقل تو خونه باباش محبت ببینه. پسرا هم ...

نه اتفاقا  مردای گیلانی خیلی به حرف زنن .  پسراشونم که ازدواج میکنن بیشتر گرایش یه خانواده ی زن دارن . 

نه اتفاقا  مردای گیلانی خیلی به حرف زنن .  پسراشونم که ازدواج میکنن بیشتر گرایش یه خانواده ...

میدونم‌. پسرای خونه در مقابل خواهرشون رو میگم. معمولا حرف دختره به کرسی میشینه

زن که میگیرن حرف زنشون

دختردار میشن حرف دخترشون