2777
2789
عنوان

کتک

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بخدا از ماست که بر ماست یکی نبود بگه اون بی صاحابتو تقویت میکردی پسر بکاری!

مگ دختر چشه😒بابام دوتا دختر داره مث دسته گل. ي تيكه ماه😁😂😂😂

خدايي  مرداي الان هيچي ندارن فقط ي مغز پوك دارن😂

ما همه بهشتي هستيم😁از بس انلاينيم وقت گناه نداريم😱😂
مگ دختر چشه😒بابام دوتا دختر داره مث دسته گل. ي تيكه ماه😁😂😂😂 خدايي  مرداي الان هيچي ندارن ...

بابای منم ۴ تا داره. هررررگز یادم نمیاد گفته باشه کاش بعدی پسر بشه! مامانم میگه تا میفهمیدیم حامله م بابات اسم دخترونه انتخاب میکرد

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
يا خدا يكي بايد در بياد بگه نسلتون چه تخفي هست كه ادامه دهنده ميخواين 

نمیدونم از زن بودن چه بدی دیدن، چ تحقیرایی شدن ک بخودشون اجازه اظهار نظر میدن

تهران،28ساله،🍁🍁🍁❤❤🍁🍁 عشق پاییز 

یه جایی بودم  دوستای خودم با دوستای دورشون بودن

ک یکی یه مرده با خانمش بود برگشت گفت وای من  بچم پسر نباشه بچم میزارمش پشت در با مامانش ( ب شوخی )  من ک هیچ  ربطی  بهشون نداشتم برخرد گفتم اخ واقعا دقت نکرده بودم شاه قجرین پسر نداشته باشین نسلتون با این همه ثروت  و حکمرانی از بین میره 

این تاج و تخت و باید یکی نگه داره زنشم یدونه محکم مرد و هل داد گفت یبار دیگه راجب جنسیت بچه من نظر بدی میری پیش مامانت گریه کنی بفهمی چقد تورو زاییدت ریده ب بشریت

😅 نمیدونم خانمه زندست هنوز یا نه

اما اگه این تاپیکو میخونن سارا خیلیییی دوست دارم کارت فوق العادت بود

یادم تورو فراموش..

من موندم چرا به مرد سرکوفت نمی زنن که چرا تو نتونستی پسر  درست کنی وقتی تعیین جنسیت با مرده اگه قرار باشه کسی این وسط سرکوفت یخوره اون مرده .   چرا این جا نیوفتاد.  خدا خودش جواب اون مرد رو بده لیاقت نداشت

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍
بابای منم ۴ تا داره. هررررگز یادم نمیاد گفته باشه کاش بعدی پسر بشه! مامانم میگه تا میفهمیدیم حامله م ...

عزیزمممم بابات عشقه ندیده!❤ خداحفظش کنه، ولی منم از انام ک باباشون پسر میخواس

تهران،28ساله،🍁🍁🍁❤❤🍁🍁 عشق پاییز 
بابای منم ۴ تا داره. هررررگز یادم نمیاد گفته باشه کاش بعدی پسر بشه! مامانم میگه تا میفهمیدیم حامله م ...

ولي باباي من ركب خورده خواهرم تاروز زايمان داداشي بود😂😂😂😂😂

والا من ك واسشون جونمم ميدم فك كنم اگ عروس بود نگاهم نميكرد. نمونش زياده تو سايت

ما همه بهشتي هستيم😁از بس انلاينيم وقت گناه نداريم😱😂
اصفهان  شهر مزخرف و خرافی و تند رو تو این زمینه، اسمشون تو گینس ثبت نشه حقشون خورده میشه

اخ اخ اره من خاله ام اصفهانیه داشتیم میرفتیم تو راه تو توالت عمومی پاچه امو دادم بالا نجس نشه یه زنه گفت خانم پاهات پیداست منم گفتم معلومه شما گه خوری بیا تو مستراح بیشتر بخور یهو کپ کرد 😁