parvin0_0 مدیر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 278 عنوان پیشگیری | مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 24 پست خانوما روشایه پیشگیری که استفاده میکنین چیه؟این قرصایی که روش روزایه هفته نوشته اسمش چیه؟چجوریه کی ها باید خورد ؟خواهش میکنم بهم یاد بدیننننن😢😢 1397/10/05 | 00:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حاجیه_خانمی عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 1115 تا کی باید بخورم بعد قطع کنم؟ هفته بعدش تا کی بخورم ببین یه سرچ کن داروخونه همبری درباره قرص بپرسی بهت میگن گرچه تو قوطیشم نوشته کمتر از آهو که نیستم میشه ضامنم بشی؟
parvin0_0 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 278 ببین این ماه برای بار اول از روز دوم پریود شروع کن هرروز بخور بعد یه هفته نخور و دوباره دوره بعدی رو ... خیلی بده اینجوری که ...کاند.م چ مارکی خوبه؟اصلا مارک داره؟یا همه ی جورن
حاجیه_خانمی عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 1115 یعنی بعد رابطه یکی ال دی بخورم کافیه؟باردار نمیشم؟ نههرروز باید بخوری به این ترتیبی که گفتمتا هرچندماه کمتر از آهو که نیستم میشه ضامنم بشی؟
حاجیه_خانمی عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 1115 خیلی بده اینجوری که ...کاند.م چ مارکی خوبه؟اصلا مارک داره؟یا همه ی جورن نه تا یه سال بد نیست شاید برای بعضی موارد هم خوب باشهک ا ن د وم یه سایت هست به نام الوک ا ن د و م فروش اینترنتی داره برو ببین تو ت ل گ را م مشاورشون هم جواب میده ازش میتوتی بپرسی کمتر از آهو که نیستم میشه ضامنم بشی؟
حاجیه_خانمی عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 1115 طبیعی ۸۰درصد خطا داره ینی ممکنه حامله بشی مطمئن نیست کمتر از آهو که نیستم میشه ضامنم بشی؟
تیلاپیلا عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 5000 طبیعی یعنی خودتون مواظبین نریزه تو؟ببخشید مستقیم میگم آخه چیزی سر در نمیارم اینجوری برای رابطه دور ب ... آره دیگه شوهرم خودش مواظبه.گاهی اوقاتم کاندوم.بعد رابطه هم دسشویی میکنم و تمیز مسشورم دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......
فریبامادرحلما عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 1940 نمیدونم چرا اولین بار کاند استفاده کردم خارش واژن گرفتم و ب شدت میسوخت غیر لاتکس گرفتیم باز ... ما همیشه ازش استفاده میکنیم هیچ مشگلی نداشتم مارکNACHK دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ
فریبامادرحلما عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 1940 آره دیگه شوهرم خودش مواظبه.گاهی اوقاتم کاندوم.بعد رابطه هم دسشویی میکنم و تمیز مسشورم این خطرناکه ریسکش زیاده دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ
parvin0_0 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 278 ما همیشه ازش استفاده میکنیم هیچ مشگلی نداشتم مارکNACHK فارسی میشه بنویسی مارکشو ناچک؟؟قیمتش چنده؟ی کاند تک میفروشن؟یا بسته ایه؟چند تا توشه ؟
فریبامادرحلما عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 1940 فارسی میشه بنویسی مارکشو ناچک؟؟قیمتش چنده؟ی کاند تک میفروشن؟یا بسته ایه؟چند تا توشه ؟ والا بسته اشو میگیریم تاخیری هست. یه مارک دیگه بود یبار گرفتیم منم مثل شما شدم دیگه نگرفتیم یادم نیست. 10تا هست داخلش عکس یه خروس عروسکی روشه مثل میگ میگ دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ