2821
2789
عنوان

شیر نمیخوره

278 بازدید | 23 پست

کوچولوی چهار ماهه م ،کلا درست و حسابی شیر نمیخوره ،یه کیلو کمبود وزن داره.امروز ساعت چهار و نیم عصر نوک ق چایخوری فرنی دادم بهش، تا الان که نزدیک یک شب هست فقط ۳۰ سی سی شیر خورده.  

کمکم کنید چیکار کنم

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رفلاکس نداره؟؟

قبلا داشت

ولی دیگه علایمش رو ندارن

به نظرم خوب شده

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

اگه همیشه اینجوری بوده هیچ کاریش نمیشه کرده.بچه منم ده ماهشه ن غذا میخوره ن شیر

اگه جند روزه اینجوری شده یا گوشش درد میکنه یا کلا تو چهارماهگی چون دیدشون واضح میشه بازیگوش میشن.شیر نمیخورن

چقدرکم خورده باید حداقل نود سی سی میخورد

نگرانم قند خونش بیفته

سر شیشه عوض کردم

سردی گرمی شیر رو تغییر دادم

با پستونک زود جابجا میکردم بلکه متوجه نشه و بخوره ولی اصلا

اگه همیشه اینجوری بوده هیچ کاریش نمیشه کرده.بچه منم ده ماهشه ن غذا میخوره ن شیر اگه جند روزه اینجور ...

کم میخورد ولی امروز دیگه رکورد زد

باز یه ذره فرنی درست کنم بدم بهش

روز اولی میترسم 

کم میخورد ولی امروز دیگه رکورد زد

دختر منم چند روز پیش 12ساعت دقیق ن شیر خورد ن غذا

دست و پاش می لرزید.نمیتونست رو پاش وایسه

باباش ب زور فرنی و یکم لیمو شیرین ریخت تو دهنش یکم جون گرفت

دخترمن بیست ماهشه تادلت بخوادشیرمیخوره اماغذا اصلا😣😣

خوبه

حداقل یکی رو خوب بخورن 

دختر منم چند روز پیش 12ساعت دقیق ن شیر خورد ن غذا دست و پاش می لرزید.نمیتونست رو پاش وایسه باباش ب ...

میترسم پسر منم قندش بیفته

با صدای سشوار امتحان کنید ببینید می‌خوره؟ یا یه کلیپ شاد کارتونی تو موبایل ندارید بذارید توجه‌اش رو ...

اینو امتحان میکنم مرسی

آخه اصلا خواب درست حسابی هم ندارن

الان خوابه نمیدونم بیدارش کنم غذا بدم با سشوار ،یا بذارم بخوابه

4 ماه عزیز برای غذا خییییلی زوده فقط باید شیر بخوره .نباید بهش فرنی بدی.ناراحت نباش.چون حجم کم میخوره شیرخشک معمولی اصلا نده.

شیرخشک

آپتامیل pdf بده بهش وزنش میره بالا.غصه نداره

اگر شیر خودت میدی اول از هر دو سینه بده بعد فورا pdf بده. از دکتر باتجربه ای شنیدم 

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792