2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 23 پست
منم شوهرم همیشه سرکاره خودم می رم بیرون تو هم خودت برو

تنها نمیزاره که

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

من شده شاید بیست روز از خونه نرفتم بیرون شوهرم اهل پیاده روی نیس...اگه گاهی واسه بچها هم ک شده اخرشبا بریم دور بزنیم با ماشین

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنها نمیزاره که

اشکال نداره ک بعضی مردا اینطورن شکاک نیستنا دوس ندارن زنشون تنها بره..

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد
من شده شاید بیست روز از خونه نرفتم بیرون شوهرم اهل پیاده روی نیس...اگه گاهی واسه بچها هم ک شده اخرشب ...

شوهر من فقط بعد کار فیلم میبینیه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
شوهر من فقط بعد کار فیلم میبینیه

باز خوبه فیلم میبینه از من فقط سرش تو وامونده گوشیشه

باز خوبه فیلم میبینه از من فقط سرش تو وامونده گوشیشه

اینم تو گوشی فیلم می‌بینه 

اینم تو گوشی فیلم می‌بینه 

سخت نگیر لذت ببر از زندگیت..

ببین چ زمانایی میتونی خرش کنی همون موقع بش بگو خواسته هاتو

من اکثرا اخرشبا ک مهربونتره ازش چیزی میخوام

سخت نگیر لذت ببر از زندگیت.. ببین چ زمانایی میتونی خرش کنی همون موقع بش بگو خواسته هاتو من اکثرا ا ...

مرسی فدات