2777
2789
اره منم مواجه شدم با همچین چیزی

دقيقا يكشونم از سر شب چسبيده بهم مي گم خانم ريپلايي نكن ول كن نيست مي گه چرا پست گذاشتي و بي ربط جواب استارتر رو دادي مي گم تو چرا حرص مي خوري مگه تاپيكو خريدي 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
چون ده ماه بود داداش شصت سالش مرده بود و عقد ما بعد از سالگردش نبود نزاشت حتی ی نفرو دعوت کنیم محضر

ديگه خيلي بي انصافيه 

ولش كن تو خوش باش مهم شوهرته

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ی وقتایی همچین حسی دارم دقیقا

الان ۹روزه قهریم نمیریم خونشون زنگم نمیزنه بیشرف.پنجشنبه میخایم بریم عروسی اونم میخادبیاد میخاسم ازدهنم هرچی میادبگم ولی بازم میگم حسابش نکن بیشتربسوزه

برای خوشبخت بودنم😍((دختـــــ✰❀ـــــــــرم))کافیست😜❤💚
نمیدونم چرا ولی حس میکنم هیچ مادرشوهری نمیتونه خیلی خوب باشه و حتی خوب هاشونم ی جاهایی بدجنسی دارن

نه به خدا خیلی خوبه بی منت مهربونی میکنه دو بهم زنی نمیکنه اذییت نمیکنه  طرف عروسش رو میگیره من خدایی راضیم

جاریم،رو شوهرم کراش داره.چه کارها نگرده زیر پوستی ک به شوهرم نزدیک بشه و همش ازش میپرسه هنوز نگار رو ...

بیخود کرده جلوی جاریت همش بچسب ب شوهرتو قربون صدقش بزو دق کنه

الان ۹روزه قهریم نمیریم خونشون زنگم نمیزنه بیشرف.پنجشنبه میخایم بریم عروسی اونم میخادبیاد میخاسم ازد ...

ن اصلا تو برو ارایشگاه خیلی شیک و مجلسی برو عروسی اونجاهم برقص وپذیرایی شو اصلا محل نزار

در حد سلام علیک ساده

اره میخام اونجوری کنم..

خوب میکنی ما برج پنج سال اینده ی عروسی داریم از نزدیکای خانواده شوهر

اونوقت مادرشوهرم اونروز گفت تو کفشایی ک پارسال عید خریدی نو مونده برو کفش مجلسی بخر واسه عروسی فلانی

ینی ب همه چیزم کار داره ولی من ادم حساب نمیکنم

خوب میکنی ما برج پنج سال اینده ی عروسی داریم از نزدیکای خانواده شوهر اونوقت مادرشوهرم اونروز گفت تو ...

یبارمادرشوهرمن گفت هیچی نپوشیا با پالتوبشین تو تالار انقدحرصم دراومد از لجش یه لباس خیییلی بازپوشیدم همه چیم بیرون بود 😊خیلی لجبازم 

ن شوهرم نمیزاره دهنش بازکنه میگه به من ربطی نداره خودتون حل کنین من زنم مگه دخالت کنم 

چ خوب خاله زنک نیس

پس راحتی خداقل از این نظر

محل نزار بهش خیلی با زودرواسی و احترام باهاش رفتار کن حدشو بدونه نخواد دخالت کنه

چ خوب خاله زنک نیس پس راحتی خداقل از این نظر محل نزار بهش خیلی با زودرواسی و احترام باهاش رفتار کن ...

یبار مامانشو بخاطر من زد ..نمیدونم چرا میگن مادرش بیشترباید دوس داشته باشه ولی همیشه ازش نالانه میگه تونمیدونی چقداذیتم کرده..من بهش کم پیش میاد چیزی بگم چون شوهرم جوابش میده ولی لج میکنم 

یبار مامانشو بخاطر من زد ..نمیدونم چرا میگن مادرش بیشترباید دوس داشته باشه ولی همیشه ازش نالانه میگه ...

ولش کن لج نکن

اونم بالاخره ی مادره با همه ی کرمایی ک میریزه و‌ماهم یا مادرشوهر میشیم یا مادر زن

پس نمیشه بد رفتار کنیم

فقط بی محلی کن ب خرفایی ک دلت نمیخواد انجام بدی و کاریو بکن ک دوست داری