2777
2789
خدا نسل کسایی ک وارد زندگی ادمای متاهل میشنو نابود کنه

انشاالله یه روز خوش تو زندگی شون نبینن چون خونواده ها رو از هم میپاشونن امیدوارم خدا به سخت ترین شکل جواب شونو بده 

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.                                                                                               

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دور و بر من پر از آدم بدجنسه

البته منم خیلی ساده ام

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

ی دختری بود ک تو دانشگاه باهاش دوست شدم.مامان نداشت و خیلی وضع مالیشون خراب بود.موقع ازدواجش من بهش گفتم خودم مامانتم و خلاصه جوگیر شدم‌همه کار براش کردم خیلیم راضیم.چند وقت بعدش این گردنبند های رومانتویی مد شده بود من یکی خریدم انداختم رفتم یونی.اومد بهم گفت ایشالا بدبخت شی ب حق فاطمه زهرا ایشالا هرچی من سختی کشیدم سر خودت و عزیزات بیاد و خلاصه هرچی نفرین ک تن و بدن ادمو میلرزونه،و گریه و جیغ و داد آبرومو برد همه فک کردن من چکارش کردم.بعد بردنمون حراست.اونجا گفت من دیدم این رفته گردنبند خریده ی لحظه یاد مشکلات و بدبختیام افتادم نتونستم تحمل کنم حسودیم شد😐😐😐😐خیلیییی حس بدجنسیش بهم غلبه کرد.هر وقت واژه بدجنس میشنوم یاد نفریناش میوفتم

حتما خدا جواب میده تقاص پس میدن

ممنون از همدردی عزیزم انشاالله همینطور بشه 

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.                                                                                               
خوش به حالت حتمااحساس خوبیه که خانواده شوهر انقدر خوب باشن

نمیدونم چرا ولی حس میکنم هیچ مادرشوهری نمیتونه خیلی خوب باشه و حتی خوب هاشونم ی جاهایی بدجنسی دارن