2789
عنوان

کمک

30 بازدید | 5 پست

بچه ها شوهرم منو اصلا بیرون نمیبره یه پیاده روی ساده بخدا توی یه آپارتمان کوچیک پوسیدم دوران عقد که میگفت صب کن ماشین بخرم حتی سیزده بدر هم نرفتم اولها زیاد می گفتم ولی دیگه نمیگم هشت ماهه اومدم خونه خودم حتی خونه مامانم هم نمیبره گاهی خودم می رم اون سری یه هفته مرخصی داشت هیچ جا نبرد امروز تو خونه داشتم پیاده روی میکردم گفت بیا بشین منم گفتم تو داری منو زنده به گور میکنی من دیگه تنگی نفس پیدا کردم سر اون موضوع دعوام کرد گفت شروع نکن ها گرفت خوابید منم دارم گریه میکنم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ناسلامتی ما با هم دوست بودیم ازدواج کردیم خیلی خوبه فقط بیرون نمیبره میگه باید ماشین بخرم بعد خسته ام میگم منم آدمم بخدا خفه میشم بیشتر اوقات یکی دوبار برو خونه مامانم گفت بعد ده دقیقه دیگه بریم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم