2777
2789
عنوان

اقدامی ها

110 بازدید | 13 پست

بچه ها من ماه دوم اقدامم بعد از پریودم ب صورت ی شب در میون یا دوشب درمیان رابطه داشتم ،الان ده روزی میشه ...زیر دلم درد میکنه و کمر درد خفیفی بعضی مواقع دارم سینه سمت چپمم خیلی درد میکنه ...علائم بارداریه؟؟؟!راهنماییم کنین لطفا

کلیییی لباس خوشکل دارم تو کانال تلگرامم با قیمتای استثنایی 

تخمک گذاریه

استرش نداشته باش.اصلانم بهش فک نکن.که استرس بگیرتت تخمک گذاری انجام نشه.بیخیال باش

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخمک گذاریه استرش نداشته باش.اصلانم بهش فک نکن.که استرس بگیرتت تخمک گذاری انجام نشه.بیخیال باش

خدا از دهنت بشنوه 😘

خدا از دهنت بشنوه 😘

خودتو بزن به بیخیالی این دوروز با ی چیزی خودتو سرگرم کن که استرس نداشته باشی

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خودتو بزن به بیخیالی این دوروز با ی چیزی خودتو سرگرم کن که استرس نداشته باشی

باشه گلم ،مرسی از راهنماییت❤❤

نه  ی ساله اقدامم😢😢 دعا کن برام

عزیییزدلم انشاالله توام همین ماه نینی خوشکلی و سالم خدا بزاره تو دلت😍😍😍

عزیییزدلم انشاالله توام همین ماه نینی خوشکلی و سالم خدا بزاره تو دلت😍😍😍

انشالله.

من اشتباه از خودم بود اول دکتر نرفتم همش میگفتم این ماه نشد ماه بعد میشه تا شد هشت ماه که باردار نمیشدم رفتم دکتر دارو داد دکتره به دلم نبود دوماه پیش رفتم پیش ی دکتر خوب که گفت همسری باید آزمایش انجام بده و قرص برای خودم نوشت گفت برو دوماه دیگه که دوره قرصات تموم شد بیا حالا آخر این ماه میخوام برم پیشش

انشالله. من اشتباه از خودم بود اول دکتر نرفتم همش میگفتم این ماه نشد ماه بعد میشه تا شد هشت ماه که ...

انشاالله ک ب زودی نینی دار شی گلکم 😘😘😘❤انتظار سخته واقعا 😑

انشاالله ک ب زودی نینی دار شی گلکم 😘😘😘❤انتظار سخته واقعا 😑

اره عزیزم.امیدوارم که تو انتظارت طولانی نشه