2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا یعنی پوچ نیست

سونو گراف چی گفته؟

معمولا 6 هفته باید پر شه تا قلب تشکیل شه تازه بعضیا تا 9 هفته میرن سونو برا تشکیل قلب از 6 6 هفته به بعد میشه رفت ولی دکترا دیر تر میفرستن تا دوباره کاری نشه چونکبعضیا ثلبشون دیر تر دیده میشه 

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
سونو گراف چی گفته؟ معمولا 6 هفته باید پر شه تا قلب تشکیل شه تازه بعضیا تا 9 هفته میرن سونو برا تشکی ...

گفت خوبه الان اندازه ساک خود دکتر تو مطب واژینال انجام داد فقط گفت شیاف استفاده کن من نه لک بینی دارم نه چیزی فقط بعضی وقتا زیر شکمم مثل پریودی درد میگیره

گفت خوبه الان اندازه ساک خود دکتر تو مطب واژینال انجام داد فقط گفت شیاف استفاده کن من نه لک بینی دار ...

منم لکه نداشتم از لحظه ای که آزمایشم مثبت شد و به دکترم زنگ زدم گف شیاف استفاده کن 6 هفته و 5روز بودم که رفتم برا سونو قلب

برا شما زود بوده ان شالله که یه نی نی ناز تو دلت جا گرفته باشه باید دید خدا چی میخواد عزیزم

منم لکه نداشتم از لحظه ای که آزمایشم مثبت شد و به دکترم زنگ زدم گف شیاف استفاده کن 6 هفته و 5روز بود ...

عزیزم من ی بچه دارم و هیچ اتفاقی نیفتاد ت ۶ هفته و۴روز دیده شد یعنی اینم برم نشون میده

منم لکه نداشتم از لحظه ای که آزمایشم مثبت شد و به دکترم زنگ زدم گف شیاف استفاده کن 6 هفته و 5روز بود ...

منم لک ندارم یک روز قبل موعدم آزمایشم ۸۴.۴۸بود دیگه تکرار نکردم

عزیزم من ی بچه دارم و هیچ اتفاقی نیفتاد ت ۶ هفته و۴روز دیده شد یعنی اینم برم نشون میده

منظورت از اینکه اتفاقی نیفتاد چیه متوجه نشدم

خب باید نشون بده حالا شما عجله نکن 8 هفته برو برا سونو قلب چون زودم بری نباشه باز میگن برو  0ن وقت دیگ بیا 

منظورت از اینکه اتفاقی نیفتاد چیه متوجه نشدم خب باید نشون بده حالا شما عجله نکن 8 هفته برو برا سونو ...

منظورم نه لک دیدم هیچی یعنی ممکنه بارداری دوم آدم پوچ بشه