2777
2789
عنوان

بانوی عمارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3378 بازدید | 121 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید جهانبخش میرزا باشه

اره منم به این شک دارم..ولی تو کفش موندم این کیه که انقده با امیرارسلان بیچاره پدرکشتگی داره..آخه این بیچاره کاری به کسی نداره

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید

همه اش زیر سر جهانگیر هست امشب هم جهانگیر پیش اون مرد سیاه بازی کرد که بهش زد و گفت منو جای پسر عمو ببرید و به به زن ارسلان هم چشم داره

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)
نمیدونم والا منم مشکوکم بهش...روز عروسی انیسم دیدی پشت پنجره بود یه جوری نگاه میکرد    انگ ...

آره ی جوری نگاه میکرد..آخه چرا باید این کارو کنه..نهایتش فخری رو میخواد دیگه چرا عروسی انیسو بهم بزنه

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید
جهانبخش چشم دنبال فخرالزمانه گ قسمتای اول گفت شنیده بودم زیبا هستین ولی شنیدن کی بود مانند دیدن

فخری زیباس عایا؟یا فقط به نظر من عنتره؟🤔🤔🤔

❤❤❤خدایا ممنونم واسه همه چی ❤❤❤
فخری زیباس عایا؟یا فقط به نظر من عنتره؟🤔🤔🤔

ب نظر منم زشته... ولی شوهرم ميگه چقد خوشگله 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی